Βέροια Ρεπορτάζ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βέροια: Δριμύτατη κριτική στην Κυβέρνηση – Υποσχέσεις – Πίστη στη νίκη

Σε συγκέντρωση οπαδών του, που προκάλεσαν το αδιαχώρητο στο Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ της Βέροιας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στα πλαίσια περιοδείας του στην Κεντρική Μακεδονία, μίλησε απόψε σ’ ένα ενθουσιώδες κοινό.

Λίγο πριν από τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές και τις Ευρωεκλογές, ο αρχηγός της ΝΔ θεώρησε ότι η διεξαγωγή τους με θετικό πρόσημο για τη ΝΔ θα ήταν ένα σημαντικό βήμα για να προδιαγράψουν το κλίμα και των επερχόμενων Βουλευτικών.

Με παρόντα τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη, τον βουλευτή Ημαθίας Απόστολο Βεσυρόπουλο, τους υποψήφιους δήμαρχους του Νομού που στηρίζονται από τη ΝΔ, περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους της παράταξης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε, πέρα από τη σημασία που δίνει στις  επερχόμενες  εκλογές, δριμύτατη κριτική στα πεπραγμένα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με συγκεκριμένες αναφορές, στηλιτεύοντας ιδιαίτερα το αρνητικό βάρος της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Εδώ όμως υπήρξαν αντιδράσεις στο ακροατήριο, καθώς κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν για τον τρόπο που και η ΝΔ χειρίστηκε το ζέον αυτό θέμα, καθώς, κατά την άποψή τους, δεν έδειξε το απαιτούμενο σθένος στην αντιμετώπισή του.

Υποσχόμενος μείωση φόρων και εισφορών, όταν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση, μίλησε για μια δυνατή οικονομία που θα ανακάμψει με πυλώνα τη σωστή αντιμετώπιση της απασχόλησης.

Ειδικά για την Ημαθία διαπίστωσε τη δυναμική που εξακολουθεί να παρουσιάζει ο Τουρισμός της και ο Πολιτισμός, αλλά και για την παραγωγή της, που κάποτε ήταν στα ύψη, άφησε να φανεί ότι υπάρχουν λύσεις εφαρμόσιμες.

Η ΝΔ της Ημαθίας απόψε μέτρησε με την παρουσία του αρχηγού της τις δυνάμεις της σ’ ένα κλίμα γενικού ενθουσιασμού.

far

Φωτογραφίες: faretra.info

banner-article

Ροη ειδήσεων