Βέροια Εκδηλώσεις

ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας: “Θερινό Σινεμά” στο πάρκο – “La Isla Minima”, Πέμπτη 19 Ιουλίου

Κ.Ε.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ / «Θερινό Σινεμά» στο πάρκο! Είσοδος ελεύθερη !

ώρα έναρξης: 21:15 , πάρκο Αγ. Αναργύρων

  • Πέμπτη 19/7

Ισπανία

La Isla MinimaΤο μικρό νησί* ,

Το μικρό νησί* (Ισπανία, 2014, 104’) του Ακμπέρτο Ροντρίγκεθ με τους Ραούλ Αρέβαλο, Χαβιέρ Γκουτιέρεθ, Νερέα Μπάρρος, Αντόνιο ντε λα Τόρρε, Σάλβα Ρέινα, Χεσούς Κάστρο, Μανόλο Σόλο, Χουάν Κάρλος Βίγιανουέβα, Χεσούς Καρρόθα, Μερθέδες Λεόν, Άννα Τομένο.

Ισπανικός Νότος, 1980. Η χώρα πασχίζει ακόμα να επουλώσει τις πληγές της από τις αγριότητες της περιόδου της δικτατορίας του Φράνκο. Μια σειρά από βάναυσες δολοφονίες έφηβων κοριτσιών σε μια απομονωμένη πόλη φέρνει κοντά δύο παντελώς ανόμοιους χαρακτήρες, δύο ντετέκτιβ του τμήματος ανθρωποκτονιών που στέλνονται από τη Μαδρίτη για να διαλευκάνουν την υπόθεση. Στοιχειωμένοι και οι ίδιοι από το παρελθόν τους στη σκιά του απολυταρχικού καθεστώτος, ο Χουάν και ο Πέδρο θα πρέπει να παραμερίσουν τις διαφωνίες και τις βαθιές ιδεολογικές διαφορές τους προκειμένου να βρουν τον δολοφόνο που για χρόνια τρομοκρατεί την περιοχή. Η έρευνά τους θα τους οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια, καθώς ανασύρει στην επιφάνεια τα σκοτεινά μυστικά της μικρής κοινότητας.

Στα ισπανικά, με υποτίτλους στα ελληνικά.

Κατάλληλο για άτομα άνω των 16 ετών.

https://www.youtube.com/watch?v=GErVX6VnJ2o

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : Κ.Ε.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Σε συνεργασία με το Ιταλικό Ινστιτούτο και την Ιταλική Πρεσβεία , το Ινστιτούτο Θερβάντες  και τις Πρεσβείες της Ισπανίας και της Αργεντινής στην Ελλάδα.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας