Βέροια Ρεπορτάζ

Με βράβευση μαθητών της Ημαθίας που διακρίθηκαν έκλεισε το Επιστημονικό Συνέδριο των ΚΒ’ Παυλείων

Με παρόντα τον κόσμο της Εκκλησίας και αντιπροσώπους Εκκλησιών και εκτός Ελλάδος, με διακεκριμένους επιστήμονες, που έδωσαν την πρέπουσα διάσταση στο Συνέδριο, με τίτλο «Απόστολος Παύλος και Φιλόσοφοι», ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εργασίες του Συνεδρίου, βραβεύοντας στο τέλος μαθητές που διακρίθηκαν.

Τους μαθητές, που ξεχώρισαν σε διάφορους τομείς, δείχνοντας τις πνευματικές τους ικανότητες, βράβευσαν προσωπικότητες του εκκλησιαστικού και επιστημονικού κόσμου.

Κλείνοντας, ο Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ κ. Καραβιδόπουλος, ανακοίνωσε το θέμα του επόμενου Επιστημονικού Συνεδρίου των Παυλείων, με τίτλο «Πόλεμος και Ειρήνη κατά τον Απόστολο Παύλο».

Ο Μητροπολίτης Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων έκλεισε, παίρνοντας το λόγο, τις εργασίες του Συνεδρίου, εκφράζοντας την απόλυτη ικανοποίησή του από τη διενέργειά του.

Φωτογραφίες: faretra.info

  faretra.info-vravefsis  faretra.info-vravefsis  faretra.info-vravefsis  faretra.info-vravefsis  faretra.info-vravefsis  faretra.info-vravefsis  faretra.info-vravefsis  faretra.info-vravefsis  faretra.info-vravefsis  faretra.info-vravefsis  faretra.info-vravefsis  faretra.info-vravefsis  faretra.info-vravefsis  faretra.info-vravefsis  faretra.info-vravefsis

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας