Βέροια

Eτήσια τακτική εθελοντική δράση για την “Πρωτοβουλία για το παιδί”

Veroia-nea-etisia-ethelontiki-drasi-ab-2015

Του προσωπικού της «AB Βασιλόπουλος AE»

Την Κυριακή 31 Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική εθελοντική δράση των εργαζομένων στα καταστήματα «ΑΒ Βασιλόπουλος ΑΕ». Για την περιοχή μας, το τοπικό κατάστημα επέλεξε και πάλι σαν αποδέκτη της δράσης την Πρωτοβουλία για το Παιδί.

Η δράση περιλάμβανε:
1.Εργασίες εξωραϊσμού και εξοπλισμού του χώρου της αυλής, στο Σπίτι της Βεργίνας, με καθαρισμό, φυτεύσεις δένδρων και καλλωπιστικών φυτών και προμήθεια και εγκατάσταση φουσκωτής πισίνας (χορηγία των εργαζομένων).

2. Ψυχαγωγική εκδρομή στον χώρο «Πλατάνια» της Βεργίνας, με πικνίκ στο οποίο συμμετείχαν όλα τα παιδιά από τα Σπίτια της Βεργίνας και της Βέροιας, εργαζόμενοι και εθελοντές. Οι εργαζόμενοι των «ΑΒ Βασιλόπουλος ΑΕ» προσέφεραν τα φαγητά και τα ποτά.

3.Προμήθεια του Σπιτιού της Βεργίνας με τρόφιμα, δωρεά των εργαζομένων.

Veroia-nea-etisia-ethelontiki-drasi-ab-20152Η Διοίκηση της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή και τον Υποδιευθυντή του καταστήματος, καθώς και όλους τους εργαζομένους σε αυτό, για την σημαντική και συγκινητική τους πρωτοβουλία, που χάρισε στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς στα παιδιά μας.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας