Ελλάδα

Λάρισα: Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα σε λόφο στον Τύρναβο – ο μόνος που αγνοείται στην περιοχή είναι ο 39χρονος Β. Καλογήρου, γιος εισαγγελέως Εφετών

Συναγερμός έχει σημάνει από το πρωί της Δευτέρας (17/2) στις Αρχές της Λάρισας, από τον εντοπισμό πτώματος ενός άνδρα στην περιοχή της Πέρα Χώρας στον Τύρναβο.

Από την αρχή, οι υποψίες των Αρχών στράφηκαν στον εδώ και μήνες εξαφανισμένο 39χρονο Βασίλη Καλογήρου, γιο της εισαγγελέως Εφετών, που ασχολείται με την υπόθεση των Τεμπών.

Στο σημείο βρέθηκε ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Στέλιος Τσικριτσής, ο οποίος επισήμανε πως το πτώμα βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη, αλλά και πως το μόνο που διακρίνεται πάνω του είναι ένα μπλε μπουφάν.

Ο ιδιοκτήτης της κτηνοτροφικής ομάδας δίπλα στην οποία βρέθηκε το πτώμα ανέφερε: «Είχαμε 4-5 μέρες γαβγίζαν τα σκυλιά και μου είπε ο εργάτης να πάμε να δούμε. Πήγε ο εργάτης, με ειδοποίησαν πως υπήρχε ένας νεκρός. Πήγα ο ίδιος στο Α/Τ και ήρθαμε μετά εδώ και βρήκαμε το πτώμα. Εδώ είναι η κτηνοτροφική μου μονάδα».

Σύμφωνα με το larissanet, στο σημείο βρίσκονται οι γονείς του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου.

Λόγω της προχωρημένης σήψης φαίνεται ότι θα εξέταση DNA για την αναγνώριση.

Οι αστυνομικοί προς το παρόν επιχειρούν να κάνουν μία πρώτη ταυτοποίηση αντλώντας πληροφορίες από τα ρούχα του.

Να σημειωθεί ότι ο μοναδικός άνθρωπος που αγνοείται στην περιοχή είναι ο 39χρονος Bασίλης Καλογήρου, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από τις παραμονές Πρωτοχρονιάς.

banner-article

Ροη ειδήσεων