Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια Τοπικά

Βέροια: Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μέχρι και την Τετάρτη 10 Ιουλίου

 
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης
Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:
Την Τρίτη 2 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».
 
Την Πέμπτη 4 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» με θέμα: «Ὄγκον ἀποθέμενοι πάντα». Η ομιλία θα μεταδοθεί μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».
 
Το Σάββατο 6 Ιουλίου στις 7:30 μ.μ. στο «Άλσος Αγνοουμένων της Κυπριακής Τραγωδίας» στη Βεργίνα θα παραστεί στην εκδήλωση μνήμης με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο και θα τελέσει τρισάγιο για τους πεσόντες.
 
Την Κυριακή 7 Ιουλίου το πρωί θα ιερουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής στο Λουτρό.
 
Την Τρίτη 9 Ιουλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου και των Οσίων Διονυσίου και Μητροφάνους στη Φυτειά Ημαθίας. Στο τέλος θα εγκαινιάσει το ανακαινισμένο γραφείο – αρχονταρίκι της ενορίας.
 
Την Τρίτη 9 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της εορτής της συνάξεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Τριχερούσης και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».
 
Την Τετάρτη 10 Ιουλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας για την εορτή της συνάξεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Τριχερούσης. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».
banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας