Βέροια Ειδήσεις με Διάρκεια Θέματα Παιδείας Πολιτισμός

Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας: Library Summer Camp 2024

Library Summer Camp  2024

«Ιστορίες που γεμίζουν μια βαλίτσα…»

Αυτό το καλοκαίρι η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας προσκαλεί τα παιδιά να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία γεμάτη βιβλία, χρώματα, έμπνευση, γνώση, επιστήμη, τέχνη, χαρά και γέλιο!

Το 1ο LIBRARY SUMMER CAMP, η καλοκαιρινή κατασκήνωση στη Βιβλιοθήκη, ξεκινά σε λίγες μέρες, και κάθε παιδί μπορεί να επιλέξει και να δηλώσει συμμετοχή σε μία περίοδο (εβδομάδα). Μία εβδομάδα γεμάτη δράσεις φιλαναγνωσίας, δημιουργικής γραφής, χορού, ρομποτικής, ζωγραφικής, κατασκευών, επιτραπέζιων παιχνιδιών, μαγειρικής, μουσικής, αστρονομίας, μετεωρολογικού σταθμού, πηλού, παιδικής yoga, stem, animation, δημιουργίας audiobook.

Τέσσερις περίοδοι:

Ιούνιος 2024 : 17-21 ή  25-28

Ιούλιος 2024 : 08-12 ή 15-19

Για παιδιά 7-12 ετών.

Ωράριο κατασκήνωσης: 09:00-13:30

Κόστος συμμετοχής : 15 ευρώ κάθε παιδί, για όλη την εβδομάδα

 

Προσφέρεται ένα ελαφρύ γεύμα, μία ευγενική προσφορά της Panini και του Goody’s Burger House Βέροιας.

Η συλλογή της βιβλιοθήκης εμπλουτίστηκε πρόσφατα με 535 ολοκαίνουργιους τίτλους παιδικών βιβλίων, στη μνήμη των Δημητρίου και Ελένης Φέσσα, τα οποία θα είναι σταδιακά διαθέσιμα για δανεισμό, σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού

Σας περιμένουμε για μια διαφορετική καλοκαιρινή εμπειρία.!!!

Δηλώστε συμμετοχή από την Τετάρτη 12 Ιουνίου, 9.00 το πρωί, στη διεύθυνση https://forms.office.com/e/30mZzMjw9w?origin=lprLink

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας www.libver.gr, τηλ. 2331024494.

banner-article

Ροη ειδήσεων