Πολιτισμός

Η ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη γίνεται ταινία – Θα τον υποδυθεί ο τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας

 Η ζωή του  Στέλιου Καζαντζίδη γίνεται κινηματογραφική ταινία, 23 χρόνια μετά τον θάνατό του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Θάνου Βάγιου στο Πρωινό, το πρόσωπο έκπληξη που θα υποδυθεί τον ερμηνευτή σε νεαρή ηλικία είναι ο Χρήστος Μάστορας.

Πρόκειται για μία μεγάλη παραγωγή, η οποία θα βγει σε δύο μέρη. Μάλιστα, οι συντελεστές ζήτησαν τα δικαιώματα από τη χήρα του Στέλιου Καζαντζίδη, Βάσω Καζαντζίδη, η οποία και τους τα έδωσε.

«Είναι γεγονός, είναι αλήθεια! Πρώτα ο Θεός από άνοιξη θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα! Είναι προγραμματισμένο, έχει προχωρήσει η όλη η υπόθεση… Δεν ήταν η πρώτη φορά που με προσέγγισαν. Έχει ωριμάσει ιδέα και ήταν η επιθυμία του Στέλιου, τα χρόνια περνάνε, τώρα που είμαι στη ζωή ας γίνει επιθυμία του. Το ήθελε, το ήθελε πάρα πολύ… Είχε πει «θέλω η ζωή μου θέλω να γίνει ταινία». Από διάφορες συζητήσεις που κάναμε κατά καιρούς με τον Στέλιο, τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή του, η διαδρομή του, αυτό θα είναι, από τα παιδικά του χρόνια! Μας στείλανε το σενάριο, το διαβάσαμε, διορθώσαμε, αφαιρέσαμε, προσθέσαμε… Έχουν τελειώσει τα πάντα» ανέφερε αρχικά η Βάσω Καζαντζίδη.

«Ήταν αυτό που περίμενα μία πρόταση σοβαρή και έγινε οπότε τώρα ολοκληρώνεται και έτσι αν μας βλέπει και ο Στέλιος από ψηλά πιστεύω να είναι χαρούμενος γιατί πραγματοποιείται αυτό που ήθελε!» πρόσθεσε η χήρα του Στέλιου Καζαντζίδη και τόνισε ότι θα πάει στα γυρίσματα της ταινίας. «Οπωσδήποτε θα πάω στα γυρίσματα, οπωσδήποτε γιατί θα γίνουν γυρίσματα και στον Άγιο Κωσταντίνο. Εκεί ο Στέλιος πέρασε τα καλύτερα του χρόνια. Ήταν ένα κομμάτι που το λάτρεψε».

Όταν ρωτήθηκε για τον Χρήστο Μάστορα, η Βάσω Καζαντζίδη είπε: «Ένα νέο παιδί! Χαίρομαι ειλικρινά! Αλλά δεν το ξέρω γιατί δεν το έχουμε συζητήσει… Κάποια στιγμή θα με ενημερώσουν κι εμένα και τον αδελφό του, τον Στάθη ποιοι θα είναι οι ηθοποιοί».

(Πηγή φωτογραφιών: ΑΠΕ/ΜΠΕ – NDP)

tlife

Ροη ειδήσεων