Κοινωνία

Κύκλωμα μαστροπείας στον Κολωνό: Η χλιδάτη ζωή της 15χρονης υποψίασε τη μητέρα της που αποκάλυψε την υπόθεση

Συγκολονίζει η νεα υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων που αποκαλύφθηκε. Το κουβάρι των αποκαλύψεων ξετύλιξε η καταγγελία της μητέρας μιας 15χρονης – θύμα της υπόθεσης.

Η μητέρα παρατήρησε μια αλλαγή στη συμπεριφορά της κόρης της και μια άνεση με την οποία ξόδευε χρήματα τα οποία δεν δικαιολογούνταν απο την οικονομική επιφάνεια της οικογένειας ούτε φυσικά απο τοα χαρτζηλίκι της.

Μιλώντας στο Mega, ο δικηγόρος της μητέρας της 15χρονης, Γιώργος Κανιάρης, ανέφερε ότι η γυναίκα αντιλήφθηκε αλλαγή στη συμπεριφορά της κόρης της.

«Η μητέρα αντελήφθη καιρό πριν την αλλαγή συμπεριφοράς στο παιδί της. Για να φτάσει σε καταγγελία χρειάζεται τόλμη, διότι αντιμετώπιζε απειλές από πρόσωπα του περιβάλλοντος του κυκλώματος. Είναι μία ηρωίδα μητέρα, γιατί εκτός από το παιδί της ήθελε να σώσει κι άλλα παιδιά», δήλωσε. «Έβλεπε την αλλαγή συμπεριφοράς, χρήματα στο σπίτι. Από πού, ήταν το ερώτημά της».

Όπως ανέφερε, όταν η μητέρα είδε την κόρη της να κάνει «μεγάλη ζωή», δίχως η ίδια η οικογένεια να έχει, άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει.

«Είδε την κόρη της να κάνει μια μεγάλη ζωή από το πουθενά, χωρίς να έχουν ιδιαίτερα χρήματα. Να κάνει μια αλλαγή στο στιλ της με ακριβά ρούχα, νομίζω είναι πολύ εύκολο να καταλάβει μια μητέρα για ένα κορίτσι που είναι μαθήτρια τι συνέβη», επισήμανε ο δικηγόρος.

Στη φυλακή η «Λορέλα» και ο 34χρονος από την Εκάλη

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά από πολύωρη απολογητική διαδικασία, οι δύο από τους τρεις πρώτους συλληφθέντες για το κύκλωμα μαστροπείας που φέρεται να εξωθούσε ανήλικες στην πορνεία.

Με την σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, κρίθηκαν προφυλακιστέοι, η 31χρονη γυναίκα με το όνομα «Λορέλα» καθώς και ο 34χρονος κατηγορούμενος από την Εκάλη, οι οποίοι κατηγορούνται, κατά περίπτωση για μαστροπεία και πορνογραφία, ενώ ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο τρίτος κατηγορούμενος, 55 ετών, που κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των διωκτικών αρχών, η “Λορέλα” είχε κεντρικό ρόλο στο κύκλωμα, ενώ ο 34χρονος φέρεται να έχει αναρτήσει στα μέσα Απριλίου φωτογραφίες δύο εκ των θυμάτων σε ιστότοπο από όπου “κλείστηκαν” τουλάχιστον 10 ραντεβού σε ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας.

Από την έρευνα των διωκτικών αρχών προκύπτει ότι η 31χρονη κατηγορούμενη, η οποία είναι μητέρα ανήλικου παιδιού, ήταν αυτή που προσέλκυε ανήλικα κορίτσια τα οποία εκπόρνευε, έχοντας κανονίσει να λαμβάνει μερίδιο από τις αμοιβές των “ερωτικών ραντεβού”.

Η δικογραφία φέρεται να περιέχει μαρτυρίες ότι η προσωρινά κρατούμενη πλέον, γυναίκα, είχε αναπτύξει από το 2022 φιλικές σχέσεις με 15χρονη για την οποία φρόντιζε να βρίσκει “πελάτες”.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας