Πολιτική

Παπαδημούλης:  Στο Ευρωκοινοβούλιο θα εκπροσωπώ τους 11

Νέα επίθεση στη νέα ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης σε συνέντευξή του στον Ant1 τονίζοντας ότι «υπό την ηγεσία του Στέφανου Κασσελάκη ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγείται με ταχύτητα σε μια διαδικασία απαξίωσης, ανυποληψίας, αποδρομής. Δεν είναι μόνο η συνεχής πτωτική πορεία στις δημοσκοπήσεις που εκτιμώ ότι θα συνεχιστεί. Είναι και η ενίσχυση ενός ελλείμματος αξιοπιστίας, εμπιστοσύνης και σοβαρότητας» είπε

Ο ευρωβουλευτής δήλωσε ότι στηρίζει τη νέα Κοινοβουλευτικής Ομάδας από τους έντεκα βουλευτές, που ανεξαρτητοποίηθηκαν και θα ανακοινώσουν αύριο το όνομά της, ο ευρωβουλευτής, λέγοντας ότι «είναι προφανές ότι και στο Ευρωκοινοβούλιο θα εκπροσωπήσω αυτή τη νέα ομάδα και το νέο φορέα, και με την ιδιότητα του ευρωβουλευτή για τους λίγους μήνες που απομένουν».

«Εδώ και χρόνια έχω αποφασίσει, εξάλλου, ότι αυτή μου η θητεία είναι η τρίτη και τελευταία. Θα εκπροσωπώ τον νέο φορέα, του οποίου το όνομα θα ανακοινωθεί αύριο. Και δεν θα είμαι μόνος» είπε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είχε πέντε ευρωβουλευτές, τώρα έχει δύο, άρα κάποιος θα σας ακολουθήσει;» ρώτησε η δημοσιογράφος με τον κ. Παπαδημούλη να απαντά «περιμένετε λίγες ημέρες. Κάθε πράγμα στον καιρό του».

 efsyn.gr

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας