Μουσική Νάουσα Πολιτισμός

Στον υπέροχο κόσμο της μουσικής του Μίκη Θεοδωράκη «ταξίδεψε» το κοινό της Νάουσας στις «Γιορτές Νερού»

Άλσος του Αγίου Νικολάου

Μια εκδήλωση με κοινωνικό πρόσημο για την ενίσχυση του Νοσοκομείου της πόλης

 Μια  μουσική πανδαισία με τα σπουδαία έργα του Μίκη Θεοδωράκη από καταξιωμένους ερμηνευτές και την Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης»  παρακολούθησε το κοινό της Νάουσας το βράδυ της Δευτέρας (31 Ιουλίου 2023), στο Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου «Γιορτές Νερού».

Η προσέλευση του κόσμου ήταν συγκινητική  στη συναυλία – που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Νάουσας, η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, το Επιμελητήριο Ημαθίας και ο Δήμος Νάουσας, με σκοπό τα έσοδα της εκδήλωσης να διατεθούν για την ενίσχυση του Νοσοκομείου της πόλης.

Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στον υπέροχο κόσμο της μουσικής του Μίκη Θεοδωράκη  με τις μοναδικές φωνές της Γιώτα Νέγκα, του Άγγελου Θεοδωράκη και του Κώστα Πατσιά, με τραγούδια μέσα από τα οποία ο ελληνικός λαός έμαθε να εκφράζει τη χαρά και τη λύπη του, την απογοήτευση και το θυμό του αλλά και την εθνική του περηφάνια, την αγάπη του για τη ζωή, τον έρωτα, το χορό και το τραγούδι.

Στην αρχή της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ημαθίας  κ. Κώστας Καλαιτζίδης και ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλας Καρανικόλας που επεσήμαναν, μεταξύ άλλων, την σπουδαιότητα της εκδήλωσης για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Νάουσας, ενώ η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του  Νοσοκομείου Νάουσας, κ. Αργυρώ Βογιατζή ιδιαίτερα συγκινημένη ευχαρίστησε τον κόσμο για την θερμή ανταπόκριση και τους συνδιοργανωτές για την συνέργεια στήριξης του Νοσοκομείου.

banner-article

Ροη ειδήσεων