Ελλάδα

Καταγγελία Προέδρου Μηχανοδηγών ΟΣΕ: Σε μονή γραμμή τα τρένα ξανά χωρίς κλειδούχο / Σε 24ωρη κινητοποίηση προχωρούν οι μηχανοδηγοί

Σε 24ωρη κινητοποίηση προχωρούν στις 30 Μαΐου οι μηχανοδηγοί του ΟΣΕ, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα σοβαρά προβλήματα που εξακολουθούν να υπάρχουν στο σιδηροδρομικό δίκτυο, ακόμη και μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Σύμφωνα με τον κ. Γενηδούνια, η μονή γραμμή (Λάρισα-Πλατύ) που λειτούργησε ξανά, στον σταθμό Λιτοχώρου δεν έχει κλειδούχο.

Σοκ προκαλεί η καταγγελία από τον πρόεδρο του Σωματείου Μηχανοδηγών ΟΣΕ, Κώστα Γενηδούνια πως και πάλι θα χρησιμοποιηθεί μονή γραμμή – και μάλιστα για 130 χιλιόμετρα – ελλείψει κλειδούχου.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει την πρώτη ημέρα της επανεκκίνησης των τρένων θα υπάρξει μία γραμμή – και για την κάθοδο και για την άνοδο – επειδή ο σταθμός Λιτοχώρου δεν έχει κλειδούχο.
«Αν δεν ντρέπεται κι η ντροπή ποιος ντρέπεται;» διερωτάται σε ανάρτησή του, υπογραμμίζοντας πως στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει έκτακτα το ΔΣ του Σωματείου Μηχανοδηγών του ΟΣΕ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Γενηδούνια:

Σήμερα ο ΟΣΕ κάνει «επανεκκίνηση». Την πρώτη ημέρα της επανεκκίνησης , πριν από λίγο , μας ενημερώσαν ότι θα υπάρχει ΜΟΝΗ γραμμή μεταξύ Λάρισας- Πλατεως. Δηλαδή θα κινούμαστε σε μονή γραμμή 130 χιλιομέτρων , γιατί ο σταθμός Λιτοχώρου -που εργάζεται- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΟΥΧΟ. Αν δεν ντρέπεται & η ντροπή ποιος ντρέπεται ; Μονή γραμμή Λάρισα -Πλατύ γιατί έγινε ένα «βραχυκύκλωμα». Μετα τα χυδαία ψέμματα τους- και αυτό το σημερινό ολοκληρώνει την κοροϊδία – , ζητάνε από εμάς, να τους πιστέψουμε. Στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει έκτακτα το ΔΣ του Σωματείου μας. Γιατί για εμάς ουσία δεν είναι η επικοινωνία.

banner-article

Ροη ειδήσεων