Αθλητικά Ελλάδα Νάουσα

Πάλεψε, αλλά ηττήθηκε, ο “Ζαφειράκης” / εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό

Με ήττα «έκλεισε» την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος η ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας. Μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (21η αγωνιστική), οι αθλητές της Νάουσας ηττήθηκαν, παρά την καλή εμφάνιση, με σκορ 23-26 από τον Ολυμπιακό Πειραιώς στην 22η και τελευταία «στροφή» της κανονικής διάρκειας της Handball Premier.

Την εκκίνηση του αγώνα λάμπρυναν με την παρουσία τους μικροί αθλητές του Ζαφειράκη, οι οποίοι και συνόδευσαν τις ομάδες του Ζαφειράκη και του Ολυμπιακού κατά την παρουσίαση των αθλητών.

Αγωνιστικά ο περσινός πρωταθλητής, Ολυμπιακος, παρά τις ελλείψεις του, ήταν ανώτερος από τον Ζαφειράκη, ήταν μόνιμα μπροστά στο σκορ με μια διαφορά της τάξης των τριών τερμάτων.

Ο Ζαφειράκης προηγήθηκε με 3-1, όμως ο Ολυμπιακός αντέδρασε, πέτυχε ένα σερί 4-0 και με γκολ του Γκράτζαν (10:40), προσπέρασε με +2 (3-5). Στο 18:20, ο Οστρούτσκο έδωσε «αέρα» τριών τερμάτων (5-8) στην ομάδα του Πειραιά, ενώ στο 24ο λεπτό, «χτύπησε» ξανά, για το +4 (7-11), με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται με σκορ 10-12 υπέρ του Ολυμπιακού. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ζαφειράκης συνέχισε να είναι πίσω στο σκορ, όμως στη συνέχεια μείωσε σε 18-19 και 20-21. Η απόδοση του φιλοξενούμενου Ολυμπιακού ωστόσο ανέβηκε και αύξησε την διαφορά των τερμάτων μέχρι και +4 υπέρ του. Ο αγώνας έληξε με την ομάδα της πόλης μας να ηττάται με τρία τέρματα διαφορά, αλλά να καταχειροκροτείται από τους φιλάθλους που γέμισαν και πάλι το ΔΑΚ Νάουσας.

HANDBALL PREMIER / ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΣΙΔΗΣ / EUROKINISSI)

Ήταν επί της ουσίας ο τελευταίος αγώνας της ομάδας μας για τη φετινή χρονιά, γι αυτό τον λόγο και η διοίκηση του Ζαφειράκη προγραμματίζει φιλικούς αγώνες με άλλες ομάδες της πρώτης κατηγορίας, προκειμένου να διατηρήσει τους αθλητές σε φόρμα.

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 3-4, 5-6, 6-8, 7-11, 10-12 (ημχ.), 12-15, 15-18, 20-22, 21-24, 23-26

Ζαφειράκης Νάουσας (Δεληγιάννης): Μπουρδάνος, Μπόλας 4, Τσουκαλάς, Τζουβάρας, Θεοδωρόπουλος, Μπουμπουλέντρας, Ρότζιος, Μισαηλίδης 3, Μπιλιούρης, Αποστολίδης 2, Γαλίτης, Μίλοβιτς 3, Λενός, Βαφείδης 6, Τσατσας 2, Λόλας 3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νίκος Γραμματικός): Κοτανίδης, Βαμβακάρης, Ρούσος, Παπαβασίλης 4, Κουτουλογένης 1, Κανδύλας, Παπαδόπουλος 1, Δομπρής 2, Μπουρζέ, Πασσιάς 4, Μοντόρο, Σλαβούλιτσα 2, Οστρούσκο 6, Γκράτζαν 4, Χάλαρης 3, Μπάουερ

Δίλεπτα: 3-2, Πέναλτι: 0/1-1/1

HANDBALL PREMIER / ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΣΙΔΗΣ / EUROKINISSI)
banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας