Αθλητικά Βέροια

Πρωταθλητές Ελλάδος οι αθλητές του ΣΧΟΒ

Το Σάββατο στην κατηγορία των Παίδων (U15) για το αγώνισμα του ομαδικού σπριντ (σκυταλοδρομία), οι αθλητές μας Χρήστος Γιαννουλάκης και Γεώργιος-Συμεών Τσομπάνης μετά από έναν καταπληκτικό αγώνα τερμάτισαν πρώτοι και στέφθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδος!!!

Νωρίτερα, στην κατηγορία των Παίδων (U15) για το αγώνισμα του ατομικού σπριντ ελεύθερης τεχνικής (1200μ), ο Χρήστος Γιαννουλάκης τερμάτισε 2ος κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο. Ακόμη, ο Γεώργιος – Συμεών Τσομπάνης τερμάτισε 5ος ενώ ο Γεώργιος Γιαννουλάκης 9ος.

Στις Κορασίδες (U15) για το αγώνισμα του ατομικού σπριντ ελεύθερης τεχνικής (1200μ), η Ευτυχία Κόγια τερμάτισε 4η.


Στο ίδιο αγώνισμα στην κατηγορία Ανδρών ο Παλουκίδης Πέτρος κατέλαβε την 7η θέση.

Την Κυριακή, στην κατηγορία των Παίδων (U15) για το αγώνισμα της απόστασης (2500μ) ελεύθερης τεχνικής, ο Γεώργιος Συμεών Τσομπάνης τερμάτισε τρίτος κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Στον ίδιο αγώνα ο Χρήστος Γιαννουλάκης έχοντας μία πτώση τερμάτισε 4ος και ο Γεώργιος Γιαννουλάκης 9ος.

Στις Κορασίδες (U15) για το αγώνισμα της απόστασης (2500μ) ελεύθερης τεχνικής, η Ευτυχία Κόγια τερμάτισε 5η.

Στους Άνδρες για το αγώνισμα των 10 χλμ ελεύθερης τεχνικής ο Παλουκίδης Πέτρος κατέλαβε την 7η θέση.

Συγχαρητήρια στους αθλητές και στον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Νίκο Αναστασιάδη.

περισσότερες φωτογραφίες στο link της ιστοσελίδας του Συλλόγου

Επίσης, το Σαββατοκύριακο 18-19-2 διοργανώθηκε στο ΧΚ Πηλίου ο δεύτερος Περιφερειακός αγώνας Παμπαίδων Η αθλήτριας μας Τζιμογιάννη Νεφέλη κατέκτησε την 1η θέση στο αγώνισμα Compi και την 7η θέση στο Γιγαντιαίο σλάλομ. Συγχαρητήρια στη Νεφέλη

 

banner-article

Ροη ειδήσεων

Ο Λόμπο