Αθλητικά Νάουσα

Χάντμπολ / Ζαφειράκης: Μεγάλη νίκη για τους Παμπαίδες Α’ – Επιβλήθηκαν του Αρχέλαου Κατερίνης με 34-25!

Μεγάλη νίκη, επί της αξιόμαχης ομάδας του “Αρχέλαου” Κατερίνης, πέτυχαν οι αθλητές χάντμπολ του “Ζαφειράκη” του τμήματος Παμπαίδων Α’, στη συνέχεια του πρωταθλήματος ευθύνης της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας.

Μπροστά στους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Νάουσας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, το περασμένο Σάββατο, οι αθλητές του “Ζαφειράκη” έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση και κέρδισαν επάξια τους δύο βαθμούς της νίκης. Σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου οι αθλητές του “Ζαφειράκη” ήταν μπροστά στο σκορ, με τους αθλητές της Κατερίνης να πλησιάζουν πολύ επικίνδυνα σε αρκετά σημεία του αγώνα. Χαρακτηριστικό είναι ότι για τα δεκαπέντε λεπτά του πρώτου ημιχρόνου οι αθλητές του “Αρχέλαου” ήταν πίσω στο σκορ με μόλις -1 γκολ. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τους όμως, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα και το ημίχρονο έληξε 17-12 υπέρ του “Ζαφειράκη”.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα το σκηνικό δεν άλλαξε, ωστόσο οι αθλητές του Ζαφειράκη ανέβασαν ρυθμούς και η διαφορά στο σκορ, βήμα-βήμα  αυξήθηκε σημαντικά και έφτασε μέχρι και στο +12 στο 45ο λέπτο της αναμέτρησης (45’ :32-20). Κάπως έτσι το παιχνίδι έφτασε στο τέλος του με σκορ 34-25 και οι μικροί χαντμπολίστες και των δύο ομάδων καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς και τους φίλους τους!

Πεντάλεπτα: 4-1, 5-4, 7-6, 12-9, 17-12 (ημίχρονο), 22-14, 26-15, 29-16, 32-20, 34-25 (τελικό)

Συνθέσεις: ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ: (Παπουτσής)  Αρσενλής 1, Μπουρδάνος, Παπακωνσταντίνου, Γκαζιόλης 6, Σόφκος, Σερδαρίδης 3, Παυλίδης, Παπαφιλίππου 5, Παπακώστας 3, Γουτιάνας 6, Μητσιάνης, Χαζτηστυλλής, Καλιαγκός 4, Καρατσιώλης 4, Γρέζιος, Σμέρνος 2, Γαργάλας, Μίσκος, Γαλίτης, Ξυλουργίδης.

ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: (Χοτοκουρίδου, Κανταρτζής) Μαρινόπουλος, Παπανάκος 6, Σιώκας 2, Σιγανός 1, Θεοφανίδης, Χρυσικός 1, Αμανατίδης 3, Σαββίδης, Αθανασιάδης, Νταρλαγιάννης 8, Σκουλαριώτης 4.

banner-article

Ροη ειδήσεων