Αθλητικά Νάουσα

Νάουσα / χάντμπολ: Ήττα από τον Ολυμπιακό για τους άνδρες του Ζαφειράκη / Έληξε ο Α’ γύρος του πρωταθλήματος

Από την, περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδος, ομάδα του Ολυμπιακού, ηττήθηκε ο Ζαφειράκης Νάουσας, στο κλείσιμο του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Handball Premier με σκορ 32-22. Παρά το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο της ομάδας της πόλης μας που κράτησε μικρή διαφορά στα γκολ, οι πρωταθλητές Ελλάδος έκαμψαν την άμυνα της και αύξησαν την διαφορά των γκολ.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι αθλητές του Ζαφειράκη, παρά το ότι ήταν σταθερά πίσω στο σκορ, κατάφεραν να προβληματίσουν επιθετικά τους ερυθρόλευκους, επιδεικνύοντας πολύ καλή άμυνα αλλά και καλές επιθετικές προσπάθειες. Όσες φορές το σκορ πήγε να ξεφύγει υπέρ των γηπεδούχων οι αθλητές της Νάουσας, με τις οδηγίες του προπονητή κ. Δεληγιάννη , κατάφεραν να περιορίσουν τους έμπειρους επιθετικούς του Ολυμπιακού, που παρά την εμπειρία και την ποιότητα τους, δεν κατάφεραν εύκολα να φτάσουν στο σουτ. Κάπως έτσι το σκορ στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ήταν 17-14, με τον Ζαφειράκη να είναι πίσω στο σκορ μόλις 3 γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η γηπεδούχοι διάβασαν καλύτερα το παιχνίδι και κατάφεραν να επιβάλλουν τους ρυθμούς τους στους αθλητές του Ζαφειράκη. Ατομικά οι αθλητές του Ολυμπιακού παρουσίασαν στο κοινό εξαιρετικές επιθετικές ενέργειες και σουτ έξω από τα 9 μέτρα, γεγονός που δείχνει και την ποιότητα της άμυνας του Ζαφειράκη (που τους ανάγκασε να κάνουν μακρινά σουτ). Κάπως έτσι ο αγώνας, με τον οποίο έκλεισε και ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Handball Premier, έληξε με σκορ 32-22 υπέρ του Ολυμπιακού.

Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος ξεκινά στις 14 Δεκεμβρίου, όταν και η ομάδα του Ζαφειράκη αντιμετωπίζει την περσινή Κυπελλούχο ΑΕΣΧ Πυλαίας, στη Θεσσαλονίκη.

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 5-4, 8-6, 11-7, 15-10, 17-14 (ημχ), 20-16, 21-16, 23-17, 27-18, 28-20, 32-22

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καρασσαβίδης): Κοτανίδης, Νιοκάς 5, Καραμπουρνιώτης 2, Παπαβασίλης 2, Παπαβασίλης 2, Κανδύλας, Μπάγιος 2, Παπαδόπουλος 1, Δομπρής 1, Βέμπερ 4, Μοντόρο 4, Λιόλιος 1, Σλαβούλιτσα 2, Οστρούσκο 2, Γκρατζάν 4, Μιχαηλίδης 2, Μπάουερ.

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ (Δεληγιάννης): Αθανασίου, Μπόλας 3, Κανιζάι 2, Τσαγκερας, Θεοδωρόπουλος 4, Μπουμπουλέντρας 1, Ρότζιος 1, Μισαηλίδης 2, Μπιλιούρης, Αποστολίδης 1, Γαλίτης, Μίλοβιτς 3, Πινακούδης, Βαφείδης 4, Τσάτσας 1, Λόλας.

Διαιτητές: Βήτας- Σκλαβενίτης, Δίλεπτα: 6-2, Πέναλτι: 1/1-3/5

banner-article

Ροη ειδήσεων