Κοινωνία

Σέρρες: Γιος και πατέρας αλληλομαχαιρώθηκαν

Νίκος Φωτόπουλος
Σενάριο από ταινία θρίλερ θυμίζει το διπλό φονικό που διαπράχθηκε χθες στις Σέρρες, όπου πατέρας και γιος φαίνεται ότι… αλληλοσκοτώθηκαν! Η εκδοχή της θανάσιμης συμπλοκής μεταξύ τους ήταν επικρατέστερη ως αργά το βράδυ για τους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση και -σύμφωνα με πληροφορίες- σε αυτήν συγκλίνουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στα πτώματα των δύο ανδρών, οι οποίοι βρέθηκαν κατακρεουργημένοι μέσα σε μεζονέτα όπου διέμεναν στην πόλη των Σερρών.

Τα πτώματα εξέτασε η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγκελίδου, που λέγεται ότι διαπίστωσε ίχνη πάλης, από την οποία προκλήθηκαν πολλαπλά τραύματα τόσο στον 72χρονο όσο και στον 27χρονο, με τον πρώτο να φέρει 29 μαχαιριές και τον άλλο 31.

Αγνωστο για ποιο λόγο και υπό ποιες συνθήκες πάντως, φαίνεται κατ’ αρχήν ότι υπήρξε άγρια συμπλοκή ανάμεσα στους δύο. Σε αυτό το συμπέρασμα κατατείνουν και οι μαρτυρίες γειτόνων που ανέφεραν καβγά και φωνές από τη μεζονέτα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 72χρονος συνταξιούχος φαρμακοποιός ζούσε μαζί με τον γιο του, μετά τον θάνατο της συζύγου του και μητέρας του 27χρονου. Ο γιος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Τους νεκρούς εντόπισε η 27χρονη κόρη και αδελφή.

Αστυνομικοί που έσπευσαν επιτόπου βρήκαν τους δύο άνδρες σε λίμνη αίματος, σε μικρή απόσταση μεταξύ τους. Βρέθηκαν επίσης δύο μαχαίρια που φαίνεται πως είναι συμβατά με τα τραύματα των δύο ανδρών. Ολα τα ευρήματα από τη σκηνή του εγκλήματος έχουν παραδοθεί για λεπτομερή έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

 efsyn.gr

banner-article

Ροη ειδήσεων