Βέροια

Συλλυπητήρια επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας για τον θάνατο του Φώτη Καραβασίλη

 

——-

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας  εκφράζει την  βαθύτατή του θλίψη για τον αναπάντεχο θάνατο του Πρόεδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, Φώτη Καραβασίλη.

Διακεκριμένος Επιστήμονας, Ευγενής Άνθρωπος, πνεύμα ανήσυχο και ελεύθερο που ξεχείλιζε από καλοσύνη, υπερασπίστηκε με τόλμη και γενναιότητα τις απόψεις του, υπηρετώντας με ανιδιοτέλεια και επιλέγοντας συνειδητά την προάσπιση των συμφερόντων του νομικού κόσμου, ως Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας.

Προσέφερε την αγάπη του και την στήριξη του απλόχερα, με ευαισθησία και σεβασμό. Μας τίμησε όχι μόνο με τη συνεργασία του, αλλά κυρίως τη φιλία και την εμπιστοσύνη του.

Το κενό που αφήνει πίσω του είναι σίγουρα δυσαναπλήρωτο, αλλά η παρακαταθήκη του σημαντική και το έργο του οδηγός για τους επόμενους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, με την είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, Φώτη Καραβασίλη, αποφάσισε ομόφωνα:

-Να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας

– Να παραστεί η Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία.

 -Να καταθέσει στεφάνι στην μνήμη του. 

Με Εκτίμηση

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας

Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας