Βέροια Πολιτισμός

Ο απερχόμενος πρόεδρος Θεόφιλος Κορωνάς για την ΚΕΠΑ: “Είναι σε όλους γνωστή η ιστορία της, η δουλειά της και η αξιοπιστία της”

…………….

Σε μια “μικτή” συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, η οποία είχε άλλους δημοτικούς συμβούλους να συμμετέχουν δια ζώσης και άλλους διαδικτυακά, οι δημοσιογράφοι που την παρακολούθησαν υποχρεωτικά διαδικτυακά, με κάκιστο ήχο, μόλις και μάντευαν τα λεγόμενα των συμβούλων και κυριολεκτικά δεινοπάθησαν!

Με πολύ καλή άρθρωση, ευτυχώς, και ένταση φωνής, ο απερχόμενος πρόεδρος της ΚΕΠΑ Θεόφιλος Κορωνάς μίλησε στο Δημοτικό Συμβούλιο για όσα  αφορούσαν στην ΚΕΠΑ σε σχέση με την αύξηση των κρουσμάτων και τις εκδηλώσεις της, όπως κατηγορήθηκε από κάποια μερίδα του τύπου, αλλά και την εξαιρετική Έκθεση στον Χώρο Τεχνών που είναι ενταγμένη στα 200 χρόνια της Επανάστασης.

Ειδικά για την Έκθεση μίλησε για αρκετή ώρα υποστηρίζοντας ότι η Βέροια είναι μια τυχερή πόλη, αφού ανήκει στις 11 μόνο πόλεις της Ελλάδας, που είχαν την τύχη να την φιλοξενούν, αποδεικνύοντας  την αξιοπιστία της ΚΕΠΑ, κερδίζοντας με την μέχρι τώρα ιστορία της την επιθυμητή συνεργασία με το Εθνικό Μουσείο που την οργάνωσε. “Είναι μια έκθεση που όλοι οι πολίτες πρέπει να δουν αλλά ιδιαίτερα  οι μαθητές που αξίζει να τους ξεναγήσουν οι εκπαιδευτικοί τους μετά από ειδική ενημέρωση.

Σχετικά με την έκρηξη των κρουσμάτων που παρατηρήθηκαν στη Βέροια και στην Ημαθία γενικά, υποστήριξε πως οι εκδηλώσεις της ΚΕΠΑ, που ήταν όλες δωρεάν και τηρήθηκαν σ’ αυτές με σχολαστική προσοχή τα υγειονομικά πρωτόκολλα, δεν είχαν σχέση με ιδιωτικές, (Νατάσα Θεοδωρίδου), στις οποίες  παραχωρήθηκε ο χώρος του Άλσους και για τις οποίες ο Δήμος δε φέρει καμία ευθύνη.

“Είναι σε όλους γνωστή η ιστορία της ΚΕΠΑ, η δουλειά της και η αξιοπιστία της” τόνισε κλείνοντας, “που οφείλεται την προσπάθεια χρόνων !”.

 

banner-article

Ροη ειδήσεων