Στη Βέροια το 16ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκραμπλ,19 με 21 Ιουνίου

16ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SCRABBLE

Ο αστείρευτος πλούτος της ελληνικής γλώσσας, που υποχρεώνει τους παίκτες να αναπτύξουν όλες τις στρατηγικές τους ικανότητες πάνω στο ταμπλό του scrabble, αποτελεί την μεγαλύτερη πρόκληση για όσους λατρεύουν το πιο δημοφιλές επιτραπέζιο λεξιλογικό παιχνίδι του κόσμου!

Την πρόσκληση για το 16ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκραμπλ, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 19 – 21 Ιουνίου στον πολυχώρο «Ελιά» της Βέροιας, απευθύνει η Πανελλήνια Ένωση Σκραμπλ.

Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν παίκτες των επτά συλλόγων σκραμπλ που λειτουργούν ήδη στη χώρα μας, καθώς και μεμονωμένοι λάτρεις του παιχνιδιού.

Δύο παίκτες, συγκεκριμένοι κανόνες διεξαγωγής αγώνα σε καθορισμένο χρονικό πλαίσιο και έφοροι που ελέγχουν την ορθότητα των λέξεων, είναι οι αρχές που διέπουν το αγωνιστικό σκραμπλ. Γνώσεις, στρατηγική και μικρές δόσεις τύχης, αποτελούν τα εφόδια των παικτών, που θα αγωνιστούν σε δέκα αγώνες με σύστημα ελβετικό.

Το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της Π.Ε.Σ. www.greekscrabble.gr και στην ηλεκτρονική διεύθυνση pes@greekscrabble.gr.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 37900 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

Ειδήσεις με Διάρκεια