Μουσικό Σχολείο Βέροιας: "Με άρωμα... Τρίτου Προγράμματος", Σάββατο 11 Νοεμβρίου

Σας προσκαλούν στη ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο: "Με άρωμα... Τρίτου Προγράμματος" το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 6 - 7 το απόγευμα στο European School Radio. Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί μαθαίνουν για το ιστορικό Τρίτο Πρόγραμμα συνομιλώντας με τη ραδιοφωνική παραγωγό του Τρίτου,  κα Βάνα Πανορμίου - η οποία επιμελείται την εκπομπή “Μουσικές Επιθυμίες – Μικρές Δικές σας Ιστορίες”για το Τρίτο Πρόγραμμα, τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και τις ραδιοφωνικές εκπομπές του κ.α. Δείτε εδώ κι εδώ.

Πώς ξεκίνησε τα πρώτα της ραδιοφωνικά βήματα; Ποια είναι τα μυστικά του επαγγέλματος του ραδιοφωνικού παραγωγού; Ποια δική της ιστορία που κρύβεται πίσω από το αγαπημένο της μουσικό έργο; Συντροφιά μας κρατούν οι ποιοτικές μουσικές επιλογές της ραδιοφωνικής παραγωγού με... άρωμα Τρίτου!

Η παραγωγή της ραδιοφωνικής εκπομπής πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά εξ αποστάσεως αξιοποιώντας ποικίλα ψηφιακά εργαλεία υπό την καθοδήγηση της φιλολόγου - υπεύθυνης της ραδιοφωνικής ομάδας, Χαράς Σκουμποπούλου.

Ακούστε την εκπομπή εδώ. Σας περιμένουμε και στο chat του διαδικτυακού σταθμού, για να Επικοινωνήσουμε αλλά και στο padlet της ραδιοφωνικής μας ομάδας "Με άρωμα...Τρίτου" όπου μπορείτε να μας στέλνετε τα δικά σας μηνύματα αλλά και για να μοιραστείτε μαζί μας τις δικές σας ιστορίες με αφορμή τις μουσικές σας αναμνήσεις, ώστε να αξιοποιηθούν στην επόμενη εκπομπή μας. Δείτε το Padlet εδώ.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 39153 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια