Κόσμος

«Προσευχή» πνευματικής συμβούλου του Τραμπ: Ζητά από το Θεό να πλήξει τους αντιπάλους (βίντεο)

Όταν τα άλλα μέσα έχουν εξαντληθεί για να κατακτηθεί η νίκη, απομένει πια μόνο η θεϊκή παρέμβαση, φαίνεται να εκτιμά η πνευματική σύμβουλος του Προέδρου Τραμπ.

Η πάστορας Πόλα Γουάιτ είναι πρόσωπο του στενού κύκλου τού, κατά τα φαινόμενα απερχόμενου, Αμερικανού προέδρου, και σε βίντεο εμφανίζεται να ζητεί από τον Θεό να χτυπήσει αλλεπάλληλα όσους δεν θέλουν το καλό της Αμερικής και έχουν παραταχθεί εναντίον της, μέχρι να έχει τη νίκη που θέλει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Εντοπίζει μάλιστα την παρουσία «δαιμονικών συνεταιρισμών» και ζητεί από τον Θεό να τους κατακεραυνώσει ώστε να εκτεθούν στο όνομα του Ιησού.

«Εσύ θα μας δώσεις τη νίκη, Θεέ. Ακούω τον ήχο της πλημμυρίζουσας βροχής, ακούω τον ήχο της νίκης. Ο Κύριος λέει “γένοιτο”. Νίκη, νίκη, νίκη, βγαίνουν οι άγγελοι τώρα,» φωνάζει χαρακτηριστικά, προ του ακροατηρίου της.

Αφού εντοπίζει συρροή αγγέλων από την Αφρική, τη Νότια Αμερική και αλλού, η πνευματική σύμβουλος του κ. Τραμπ ζητεί συγκεκριμένα από τον Θεό να επηρεάσει όσους εργάζονται στην καταμέτρηση των έξι πολιτειών που απομένουν να δώσουν νικητή.

Συν Αθηνά και χείρα κίνει, φαίνεται να θεωρεί η κα Γουάιτ, καθώς πέρα από την επίκληση στα θεία υπέρ Τραμπ… κινεί και τη χείρα της ως να πρόκειται να πείσει τους οπαδούς Τραμπ με τον τρόπο αυτόν.

banner-article

Ροη ειδήσεων