Απόψεις

“Η δασκάλα της κ. Κεραμέως είναι και χειρουργός” γράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter η υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως για να διαφημίσει το έργο της «στην τελική ευθεία για την έναρξη της σχολικής χρονιάς».

Μία φωτογραφία από μία τάξη σχολείου. Έτσι δείχνει, μη βιάζεστε. Και μιλάει η υπουργός στο post της για «σεβασμό στην εκπαιδευτική κοινότητα».
Αυτό, μάλιστα, είναι ωραία σχολική τάξη. Το βλέπετε κι εσείς. Τα παιδάκια ένα-ένα στα θρανία, με αποστάσεις μεταξύ τους, μασκούλες, καθαρό σχολείο, με ανέσεις. Ολα άψογα.

Μόνο που η φωτογραφία δεν είναι από ελληνικό σχολείο. Μόνο που η φωτογραφία δεν είναι καν από σχολείο. Προέρχεται από τράπεζα δωρεάν φωτογραφιών και είναι «στημένη».

Η δασκάλα είναι κάποιο μοντέλο που κάνει φωτογραφήσεις. Μπορείτε άλλωστε να τη δείτε σε διάφορες άλλες… πόζες, συγγνώμη δραστηριότητες ήθελα να πω. Γιατί είναι και αθλήτρια. Οπως και χειρουργός. Ό,τι θέλετε μπορεί να είναι η καλή μας η δασκάλα της κ. Κεραμέως.

Δηλαδή η υπουργός Παιδείας για να διαφημίσει το ανύπαρκτο έργο της «δανείζεται» άσχετη φωτογραφία από ένα σχολείο που δεν υπάρχει καν;

Είμαι σίγουρος πως στην αναζήτηση της φωτογραφίας θα έβαλε και τις λέξεις «πρωινή προσευχή» αλλά δεν της βγήκε καμία από το εξωτερικό, ούτε καν από το Ιράν.

efsyn.gr

Σημείωση Φαρέτρας: Ευχαριστούμε την Αναγνώστριά μας ΠΦ

banner-article

Ροη ειδήσεων