Αγροτικά

Με επιτυχία πραγματοποίησαν εκδήλωση οι μελισσοκόμοι της Πιερίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση του Μελισσοκομικού Συλλόγου Ν. Πιερίας, «Ο Άγιος Φιλάρετος ο Ελεήμων» τη Δευτέρα 20/01/2020 στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ). Οι Πιεριείς Μελισσοκόμοι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συλλόγου παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τα θέματα που αναπτύχθηκαν.

Ο πρόεδρος  κ. Κωνσταντίνος Παπαγιαννούλης  απεύθυνε χαιρετισμό σε όλους τους παρευρισκομένους καθώς και στους εκπροσώπου   φορέων της Πιερίας. Στη συνέχεια ανέγνωσε το πρόγραμμα της εκδήλωσης και έδωσε το λόγο στον εκπρόσωπο της Π.Ε. Πιερίας κ. Ρουκά Δημήτριο, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε τη στήριξη που παρείχε και θα συνεχίζει να παρέχει η Π.Ε. Πιερίας στον μελισσοκομικό κόσμο της.

Ακολούθησε το πρώτο μέρος της εκδήλωσης με την εισήγηση του προέδρου  κ. Παπαγιαννούλη Κωνσταντίνου, που αφορούσε τα επίκαιρα θέματα του συλλόγου, κηρύσσοντας εν κατακλείδι  εκλογοαπολογιστικές διαδικασίες (αρχαιρεσίες) για τις 16/02/2020.

Το ενδιαφέρον της εκδήλωσης κορυφώθηκε, με την εισήγηση του Ομότιμου Καθηγητή της Γεωπονικής Σχολής κ. Ανδρέα Θρασυβούλου και με θέμα «Δραστηριοποίηση Συλλόγων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την αντιμετώπιση των ελληνοποιήσεων και προώθηση ελληνικού μελιού».  Μετά το πέρας της εισήγησης ακολούθησαν  ερωτήσεις και ζητήθηκαν διευκρινήσεις  από την πλευρά των μελισσοκόμων σχετικά με το θέμα.

Τέλος, απονεμήθηκε «Ευχαριστήριο» από τον πρόεδρο κ. Παπαγιαννούλη, προς τον κ. Θρασυβούλου για την τιμή που έκανε στον Σύλλογο , προς ενημέρωση των μελών του.

Μελισσοκομικός Σύλλογος Ν. Πιερίας, «Ο Άγιος Φιλάρετος ο Ελεήμων»

banner-article

Ροη ειδήσεων