Τοπικά

Η ΕΡΑ Ημαθίας χαιρετίζει και ευχαριστεί…

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Οι Εκπαιδευτικοί Ριζοσπαστικής Αριστεράς Π.Ε. Ημαθίας, χαιρετίζουμε όλους εσάς που εμπιστευτήκατε το  ψηφοδέλτιο μας στις εκλογές της 27ης  Νοεμβρίου, για το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Ημαθίας. Σας ευχαριστούμε, θερμά,  όλες και όλους.

Η ΕΡΑ  με  τη στήριξή σας, αύξησε τις δυνάμεις της (από 98 ψηφοδέλτια στις εκλογές του Νοέμβρη του 2017 σε 115 σ’ αυτές τις εκλογές) με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει δύο έδρες στο Δ.Σ.

Με βασικό όραμά μας να αλλάξουμε σελίδα στη συνδικαλιστική εκπροσώπηση  και στον τρόπο αντίληψης, της λειτουργίας του Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Ημαθίας, επιδιώκουμε με τη συμμετοχή μας να χαράξουμε νέους δρόμους, να δώσουμε νέα πνοή στο συνδικαλιστικό μας όργανο.

Να οικοδομήσουμε έναν διαφορετικό τρόπο λειτουργίας της συνδικαλιστικής εκπροσώπησης, όπου δεν έχουν θέση οι διαχρονικές παθογένειες που οδήγησαν το συνδικαλιστικό κίνημα στην απαξίωση. Οφείλουμε να γκρεμίσουμε οριστικά τις κομματικές σκοπιμότητες του παρελθόντος που οδήγησαν, και δυστυχώς συνεχίζουν μέχρι σήμερα,  που εξυπηρετούν πρωτίστως μικροπαραταξιακά συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες.

Δεσμευόμαστε ότι θα αγωνιστούμε ώστε το συνδικαλιστικό κίνημα:

Να  ανακτήσει τη χαμένη του αξιοπιστία.

Να εκφράσει τις ανάγκες του  συνόλου του εκπαιδευτικού κόσμου.

Να προτάξει στον πυρήνα της δράσης του το όραμα για ένα πραγματικά Δημόσιο και Δωρεάν Σχολείο για όλα τα παιδιά.

Βέροια 29 Νοεμβρίου 2019

Εκπαιδευτικοί Ριζοσπαστικής Αριστεράς Π.Ε. Ημαθίας

banner-article

Ροη ειδήσεων