Βέροια

Εργαστήριο συμβουλευτικής στη Βέροια: “Τεχνικές Πλοήγησης στην αγορά Εργασίας: Συνέντευξη επιλογής Προσωπικού”

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βέροιας, σε συνεργασία με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ Περιφερειακού Παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας Βέροιας, συνδιοργανώνει ομαδικό εργαστήριο συμβουλευτικής με θέμα: «Τεχνικές Πλοήγησης στην αγορά Εργασίας: Συνέντευξη επιλογής Προσωπικού»

Το εν λόγω εργαστήριο απευθύνεται σε ανέργους, άτομα που ενδιαφέρονται για επαγγελματικό επαναπροσανατολισμό/επαγγελματική κινητικότητα, εγκλωβισμένους μισθωτούς ή σε όσους ενδιαφέρονται να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες διά βίου διαχείρισης της σταδιοδρομίας. Στόχος του εργαστηρίου είναι να καλλιεργήσουμε τις δεξιότητες αυτοπαρουσίασης και κατ’επέκταση να ενταχθούμε ή να ισχυροποιήσουμε τη θέση μας στην αγορά εργασίας. Το εργαστήριο εστιάζει στις δεξιότητες ανάδειξης προσόντων, τη συνέντευξη με τον εργοδότη και τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται κανείς στις απαιτήσεις της διεθνούς αγοράς εργασίας σχεδιάζοντας τη σταδιοδρομία του σε ένα ευρύτερο γεωγραφικό πλαίσιο. Απώτερος στόχος είναι οι ωφελούμενοι να εντοπίζουν τις πιθανές ερωτήσεις που γίνονται κατά τη διάρκεια της συνέντευξης επιλογής προσωπικού και να βελτιώνουν τα λάθη τους.

Το εργαστήριο είναι δωρεάν, απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους και δημότες του Δήμου Βέροιας. Θα υλοποιηθεί την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου στις 11:00, μέσα σε ένα δίωρο, στον χώρο του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Περιφερειακού Παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας, που στεγάζεται στην διεύθυνση Σ. Πετρούλα 5, Βέροια.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Κοινότητας Βέροιας και συγκεκριμένα στα τηλέφωνα:2331353815/2331353826/2331353834.

Δηλώσεις συμμετοχής: από 01/02/2019 έως 15/02/2019

Ώρες επικοινωνίας: 09:00 έως 14:00.

banner-article

Ροη ειδήσεων