Βέροια

Κοπή της πίτας του Χορευτικού του Πολιτιστικού Ομίλου Ξηρολιβάδου

Την περασμένη Τρίτη (29.01.2016) και ώρα 09 μμ το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Ομίλου Ξηρολιβάδου έκοψε τη πίτα του  στο Γυμναστήριο του Πρώτου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας στην οδό Κοντογεωργάκη, όπου και εκεί γίνονται οι πρόβες χορού.

Παρόντες ήταν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΟΞ Βασίλης Α. Χασιώτης και  Νίκος Βουρδούνης, καθώς  και ο πρώην Πρόεδρος,   Αναστάσιος Βασιάδης.

Συγκεκριμένα μετά το πέρας της καθιερωμένης πρόβας ο χοροδιδάσκαλος του ΠΟΞ Τσιαμήτρος  Γιάννης έκοψε την πίτα, ευχόμενος σε όλους τους παρευρισκομένους υγεία, αγάπη και καλή χρονιά.

Ο Πρόεδρος του ΠΟΞ  Βασίλης Α. Χασιώτης έκανε τις απαραίτητες ευχές και ανακοίνωσε την ημερομηνία  του ετήσιου χορού  και της κοπής της πίτας του Ομίλου (02.03.2019, Σάββατο βράδυ στον πολυχώρο  ‘Ελιά’).

Τυχερή στο φλουρί ήταν η χορεύτρια του Ομίλου Κατερίνα Δημούλα. Ακολούθησε   φαγοπότι με τα πλούσια εδέσματα, που παρασκεύασαν οι γυναίκες του χορευτικού, καθώς  και αυθόρμητος χορός και  βλάχικα τραγούδια από τους χορευτές του Ομίλου.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας