Γενικά

e-Pontos: Όταν η ΠΟΕ δεν “σέβεται” το έργο των Ποντιακών μέσων ενημέρωσης!

Η αντίστροφη μέτρηση για το 13ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών ξεκίνησε. Εκεί όπου 2000 και πλέον χορευτές θα ενώσουν τα χέρια τους, δίνοντας υπόσχεση ότι δεν αφήσουν ποτέ να σβήσει η φλόγα της Παράδοσης και της Ιστορίας του Ποντιακού Ελληνισμού.
Θα μπορούσα να σταθώ και να αναδείξω πολλά κακώς κείμενα μέσα στην Παμποντιακή Ομοσπονδία, πλέον. Σεβόμενος το πάθος και την όρεξη όλων των νέων, λίγες ώρες πριν το φεστιβάλ, δεν θα το κάνω.
Θα σταθώ όμως σε κάτι που με ενόχλησε και έδειξε τη μικροψυχία και την αδυναμία κάποιων να βρίσκονται στη διοίκηση της σημερινής ΠΟΕ.
Προφανώς “Το Βήμα”, “Τα Νέα” και το “In.gr” στηρίζουν πολύ περισσότερο απ’ ότι τα Ποντιακά μέσα ενημέρωσης, και δη το www.e-Pontos.gr, (το οποίο εδώ και 10 χρόνια παραμένει το μοναδικό Ποντιακό μέσο ενημέρωσης με καθημερινή ενημέρωση για ότι συμβαίνει στον Ποντιακό (και μόνο) Ελληνισμό), τα δρώμενα στον Ποντιακό χώρο και την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος.
Και αν για κάποιους, μία χρηματική αμοιβή είναι ενός είδους ικανοποίηση (καθ’ όλα επιθυμητή) για την προσπάθεια τους, για κάποιους άλλους υπάρχει και η ηθική ικανοποίηση για τον υπερβάλλοντα κόπο τους, βλέποντας το μέσο επικοινωνίας τους, να είναι χορηγός επικοινωνίας.
ΥΓ Επίσης, ευτυχώς που υπάρχει η σελίδα της ΠΟΕ στο Facebook και ενημερώνεται και το www.e-Pontos.gr… για να ενημερώσει και αυτό με τη σειρά του, τους αναγνώστες του… λίγες μέρες πριν το φεστιβάλ…
 
Θεόφιλος Κωτσίδης
banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας