Πολιτισμός

Νατάσα Μποφίλιου, η αγαπημένη μικρών και μεγάλων

Γεμάτο το Θέατρο Άλσους χθες στη μουσική παράσταση «Βαβέλ», όπου η Νατάσα Μποφίλιου και ο Θέμης Καραμουρατίδης ενθουσίασαν το κοινό με τα τραγούδια τους και την εκρηκτική παρουσία της Νατάσας.

Και βέβαια, όλ’ αυτά ήταν αναμενόμενα, αφού το δίδυμο Καραμουρατίδη – Μποφίλιου έχει από καιρό τους φανατικούς θαυμαστές του.

Εκείνο που αξίζει να σχολιαστεί επιπρόσθετα – για την ίδια τη μουσική παράσταση έγινε ήδη ειδική αναφορά– είναι από τη μια η λατρεία των νεαρών θαυμαστών της που είχαν πάρει θέση μισή ώρα κάτω από τη σκηνή, για να είναι σε απόσταση αναπνοής δίπλα της, σχεδόν τρεις ώρες όρθιοι, κι από την άλλη η συμπεριφορά από τη μεριά της απέναντι στο κοινό, που ήξερε να το χειριστεί με  μια ιδιαίτερη επικοινωνιακή τέχνη.

Αυτό φάνηκε κι όταν έσκυψε στα μικρά παιδιά που ήταν στα πόδια της, επικοινωνώντας μουσικά μαζί τους με ιδιαίτερη τρυφερότητα, όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες!

Αγαπημένη μικρών και μεγάλων, λοιπόν, και το κατάκτησε με το ταλέντο της αλλά και με το μοναδικό χάρισμα της επικοινωνίας που διαθέτει.

far

Φωτογραφίες: faretra.info

Σχετικά με τη μουσική παράσταση Μποφίλιου – Καραμουρατίδη μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

banner-article

Ροη ειδήσεων