Οι "ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ" και πολλές εκπλήξεις την Τσικνοπέμπτη στη Νάουσα

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Νάουσα-Αποκριά 2017» ξεκινά δυναμικά τις φετινές εκδηλώσεις, την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 στην Πλατεία Καρατάσου.

Τη φετινή γιορτή της Τσικνοπέμπτης ξεκινά η Φιλαρμονική Εταιρεία Νάουσας με αποκριάτικο μουσικό πρόγραμμα, ακολουθεί flash mob έκπληξη από τον Dj Στέφανο Μελιδάκο, βράβευση του καλύτερου σκίτσου στο διαγωνισμό για τον «νονό της Αποκριάς 2017», ενώ η βραδιά κορυφώνεται με τη μουσική συναυλία του συγκροτήματος «ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ».

Ο Ηλίας Κόζας και η παρέα του θα παρουσιάσουν ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα, όπου θα ερμηνεύσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, μεταξύ των οποίων και το “Alcohol is free” που κατέλαβε την 6η θέση το 2013 στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Οι «ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ» εξελίσσονται σ’ ένα από τα κορυφαία σχήματα ska, που με τον βαλκανικό-ska-ρεμπέτικο ήχο τους, κάθε συναυλία τους εξελίσσεται σε ένα ασταμάτητο πάρτι, κατάλληλο στο πνεύμα της Αποκριάς.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνουν οι Δημήτρης Πάζος και Ελένη Ζαφείρκου, ερασιτέχνες ηθοποιοί.  Η προσέλευση είναι ανοικτή σε όλους τους πολίτες.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 32408 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια