Αλεξάνδρεια

Άναψε το χριστουγεννιάτικο δένδρο της “Αστερούπολης” στο Πλατύ

Το χριστουγεννιάτικο δένδρο της άναψε το απόγευμα του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου η «Αστερούπολη», στον Πεζόδρομο Πλατέος.

Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που το δένδρο δεν άναψε την ημέρα που ξεκινούν οι εκδηλώσεις αλλά μια εβδομάδα νωρίτερα. Το δένδρο της Αστερούπολης είναι το ψηλότερο τεχνητό χριστουγεννιάτικο δένδρο της περιοχής και στη «σκιά» του θα διεξαχθούν όλες οι εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν από τις 24 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2016.

Πριν το άναμμα του δένδρου χριστουγεννιάτικα κάλαντα τραγούδησε η χορωδία της Αστερούπολης (το συντονισμό της οποίας έχει η Μαριάνθη Πουλουτζά). Ακολούθησε το καλωσόρισμα από την πρόεδρο του Συλλόγου Αναστασία Κιοσέογλου και ο χαιρετισμός του δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη.

20161217-aster-20

Μετά το άναμμα του δένδρου τη σκυτάλη πήρε η χορωδία του ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας, από την οποία ακούστηκαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Στην εκδήλωση του ανάμματος του δένδρου παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, ο βουλευτής Ημαθίας Χρήστος Αντωνίου, ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Στέφανος Δριστάς, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Στέφανος Δελιόπουλος και ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΟΜ Αθανάσιος Παντόπουλος.

Το ραντεβού πλέον με την Αστερούπολη δίδεται για τις 24 Δεκεμβρίου, που είναι και η πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων που θα διαρκέσουν μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2016.

20161217-aster-1720161217-aster-1320161217-aster-16

banner-article

Ροη ειδήσεων