Αθλητικά Βέροια

Μπάσκετ: ΑΟΚ Βέροιας – ΦΟ Αριδαίας – Το ντέρμπι κορυφής στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ

Η ώρα για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι κορυφής στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ έφτασε!
Το Σάββατο 19/11 και ώρα 18.00 στο ΔΑΚ “Βικέλας” ο πρωτοπόρος (με διαφορά πόντων) ΑΟΚ Βέροιας υποδέχεται τον “συγκάτοικο” στην κορυφή ΦΟ Αριδαίας, επίσης αήττητο στα πρώτα 6 ματς του πρωταθλήματος.
aok_1093Η ομάδα του Θωμά Τούσα προετοιμάστηκε χωρίς προβλήματα καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, καθώς και ο Γιώργος Πάππου (που αντιμετώπισε πρόβλημα στους κοιλιακούς) επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.
Παράλληλα, η διοίκηση απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους του μπάσκετ να δώσουν το παρόν και να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του ΑΟΚ Βέροιας ενώ για όσους επιθυμούν, έχει μισθωθεί αστικό για τη δωρεάν μετακίνηση των φιλάθλων, το οποίο θα αναχωρήσει από το «πέταλο» της Εληάς (μπροστά από τον πολυχώρο «ΕΛΗΑ») στις 17.30 το Σάββατο 19/11.
Δηλώσεις :
Θωμάς Τούσας : “Ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα και αυτό του Σαββάτου. Όσο σοβαρά αντιμετωπίσαμε το αντίστοιχο των Γιαννιτσών, έτσι θα δούμε και αυτό, παρά το γεγονός πως θα αγωνιστούμε κόντρα στην πολύ καλή ομάδα της Αριδαίας. Κρατάμε χαμηλούς τόνους ενόψει του αγώνα του Σαββάτου, όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη για να παραμείνουμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.”
 
aok_1050Πέτρος Μάντσος : “Αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα τον αντίπαλο και δουλέψαμε σκληρά καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Με τη στήριξη του κόσμου, που είμαι σίγουρος πως θα δώσει βροντερό παρόν, θα αγωνιστούμε με στόχο τη νίκη και κατ επέκταση την υλοποίηση του μεγάλου φετινού στόχου. Αρχίζουμε σταδιακά να βρίσκουμε τον ρυθμό μας, κάτι που φάνηκε σε μεγάλο βαθμό στο ματς των Γιαννιτσών.”
Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Α ΕΚΑΣΚΕΜ :
Πανεδεσσαϊκός – ΓΑΣ Βαφύρας
Βατανιακός / Σάρισα – Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών
ΑΟΚ Βέροιας – ΦΟ Αριδαίας
ΑΟΚ Γουμένισσας – Ζαφειράκης Νάουσας
ΓΑΣ Αλεξάνδρεια – ΓΑΣ Έδεσσα
Σκυδραϊκός – ΑΓΕ Πιερίας
Δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ
banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας