Αθλητικά

Παιχνίδια 3χ3 στην 4η ημέρα του Veria Basketball Camp 2015

Topikos-athlitismos-paichnidia-3ch32

Με τις καιρικές συνθήκες να είναι πολύ καλές και να ευνοούν την χρησιμοποίηση και των εξωτερικών χώρων του Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» ολοκληρώθηκε χθες η 4η ημέρα του Veria Basketball Camp 2015.

Τα παιδιά δούλεψαν σκληρά το πρωί στο πρώτο μέρος της προπόνησης και διδάχθηκαν από τους coaches τεχνικές χειρισμού της μπάλας, επιθετικές συνεργασίες δύο παικτών αλλά και ατομική άμυνα. Στο διάλειμμα είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την εταιρεία πληροφορικής και χορηγό του camp «Δικτύωση» για την Ρομποτική. Την ενημέρωση έκανε ο Πρόδρομος Μαρκόπουλος ο οποίος στο τέλος απάντησε στις πολλές ερωτήσεις των παιδιών.

To δεύτερο μέρος της προπόνησης, αποδείχθηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τους νεαρούς αθλητές αφού περιλάμβανε παιχνίδια 3×3 και εφαρμογή όλων όσων διδάχθηκαν τα παιδιά μέχρι και σήμερα. Παρόλο που ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος τα παιδιά ευχαριστήθηκαν μπάσκετ, χωρίς να έχουν στο μυαλό τους τη νίκη αλλά κυρίως τη χαρά του παιχνιδιού.

Σήμερα (20/6) τελευταία ημέρα προπονήσεων του camp τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Κώστα Χαραλαμπίδη ο οποίος είναι επίσημος προσκεκλημένος των διοργανωτών.

Topikos-athlitismos-paichnidia-3ch3Την Κυριακή (21/6) το camp θα ολοκληρωθεί με μια ανοικτή σε όλους εκδήλωση με πολλά παιχνίδια και εκπλήξεις…..
Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφικό υλικό και video καθώς και ενημέρωση στην σελίδα του Veria Basketball Camp στο facebook
(http://www.facebook.com/veriacamp)

Μέγας Χορηγός: MIKEL Cafe
Χορηγοί: ΦΟΥΡΝΟΙ ΚΟΓΙΑΣ, ΟΠΤΙΚΑ ΛΙΟΛΙΟΣ, UNITED COLORS OF BENETTON Βέροια, Δικτύωση, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, SISLEY Βέροια, AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, POETRY Gallery Coffee, Café LOUNGE, Café McOza, Artizan, Eκπαιδευτικός Οργανισμός ΟΜΙΛΟΣ, Χαλβάς Κανδύλα, Αλεξίου Τάκης, Ζαχαροπλαστείο ΤΡΙΓΩΝΟ.
Χορηγοί επικοινωνίας: Sportorama.gr, Pliroforiodotis.gr, laos-epea.gr, veriotis.gr

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας