Κόσμος

“Φτωχός συγγενής” της νέας ΕΡΤ η ΕΡΤ3 ή κάτι άλλο συμβαίνει;;;

ellada-ert3-den-anoigei

Δε θα ανοίξει αύριο 11 Ιουνίου, αποκάλυψε ο  Λάμπης Ταγματάρχης

Επικαλούμενος τεχνικά και νομικά κολλήματα

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της ertopen.com ,  η ΕΡΤ3 δεν πρόκειται να ανοίξει μαζί με την ΕΡΤ αύριο, 11 Ιουνίου σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Λάμπης Ταγματάρχης, επικαλούμενος τεχνικά και νομικά κολλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας με εργαζομένους του καναλιού στη Θεσσαλονίκη, απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για το ενδεχόμενο πρόσληψης των απολυμένων, οι οποίοι κράτησαν ζωντανό το πρόγραμμα της ελεύθερης δημόσιας τηλεόρασης και μάλιστα δεν εγγυήθηκε τη συνέχιση προβολής των κοινωνικών μηνυμάτων εκπομπής, που στήριξαν όλη την περίοδο του “μαύρου” τους κοινωνικούς αγώνες απεργών, απολυμένων και συλλογικοτήτων, όπως από τις Σκουριές, τη ΒΙΟΜΕ, τους απεργούς-απολυμένους της Coca Cola, των Τσιμέντων Χαλκίδας κ.α.

Μια στάση που προκαλεί εκ νέου ερωτηματικά

Μια στάση που προκαλεί εκ νέου ερωτηματικά αναφορικά με την εν πολλοίς αναντιστοιχία λόγων και έργων της κυβέρνησης, όταν μάλιστα η ΕΡΤ αποτέλεσε μια από τις δυνατότερες σημαίες της προεκλογικής περιόδου του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το ρεπορτάζ της Faretra.info

Η faretra.info, προ μηνών επισκέφθηκε τους απολυμένους της ΕΡΤ3 και κατέγραψε εικόνες και θέσεις. Μεταξύ αυτών που μας μίλησαν τότε και ο Δημοσιογράφος και νυν Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

ΕΡΤ3 – Μια εστία αγώνων για την Ελλάδα και τη Δημοκρατία

 

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας