Ρεπορτάζ

Με επιτυχία διεξήχθη το ”VERIA FUN RUN” στη λίμνη Αλιάκμονα

reportaz-veria-fun-run-201514

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες και τη βροχή που προηγήθηκε

Φωτορεπορτάζ και Video από τη Faretra.info

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, μετά το πέρας της πρώτης, για σήμερα (7-6-15) πρωινής βροχής, ήρθε και η έναρξη της διοργάνωσης ”VERIA FUN RUN”, που περιλάμβανε τον 5ο «Γύρο της Λίμνης Αλιάκμονα» με κεντρικό κοινωνικό σύνθημα της καμπάνιας «Φέτος τρέχουμε και βάζουμε στοπ στη βία».

reportaz-veria-fun-run-2015Πάνω από 300 συμμετοχές κάθε ηλικίας, ενώ αναμένονταν πάνω από 800, (μείωση λόγω βροχής) εγγράφηκαν, αγωνίστηκαν και βραβεύτηκαν, διανύοντας τη διαδρομή του πετάλου της τεχνητής λίμνης (3,5χλμ), είτε ως δρομείς, είτε ως ποδηλάτες, είτε απλώς και μόνο με το πατίνι τους, σηματοδοτώντας το κοινωνικό μήνυμα της διοργάνωσης, φορώντας τα μπλουζάκια της καμπάνιας και των χορηγών.

reportaz-veria-fun-run-20159Η εκδήλωση ήταν μια συνδιοργάνωση του Αθλητικού Συλλόγου Βεροίας «ΗΜΑΘΙΩΝ» και του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, κατά τα πρότυπα των διεθνών διοργανώσεων FUN RUN, με ελεύθερη συμμετοχή διαγωνιζομένων.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, την ιδέα του ”VERIA FUN RUN” συνέλαβε και πραγματοποιεί ο ΑΣΒ ”ΗΜΑΘΙΩΝ” από το 2011, με αρωγό το Δήμο Βέροιας και το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας.

reportaz-veria-fun-run-20158Η διοργάνωση, πέραν της ανάδειξης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και του αθλητισμού και κάθε χρόνο αναδεικνύει – τιμά σημαντικά γεγονότα, συλλόγους, πρόσωπα και καταστάσεις με απώτερο σκοπό την γνώση, αλλά και την βελτίωση της σωματικής και πνευματικής υγείας, μέσω του αθλητισμού και του εθελοντισμού, μια ιδέα που αγκάλιασαν όλοι οι πολίτες και πλέον είναι θεσμός.

reportaz-veria-fun-run-20153Η εκκίνηση δόθηκε τελικά στις 11.30, με μισή ώρα καθυστέρηση, καθώς οι διοργανωτές περίμεναν την βελτίωση του καιρού, από το νότιο άκρο της γέφυρας στο φράγμα Αλιάκμονα απέναντι από το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου.

reportaz-veria-fun-run-201513
Ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Θεόφιλος Κορωνάς
με την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας Ελένη Γκόγκα

Μιλώντας στη Faretra.info, στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Θεόφιλος Κορωνάς, εξέφρασε τη μεγάλη ικανοποίηση του για την προσέλευση του κόσμου, δεδομένου ότι ο κακός καιρός από νωρίς το πρωί ήταν αποτρεπτικός μέχρι και για βόλτα στο Φράγμα.

reportaz-veria-fun-run-20157reportaz-veria-fun-run-201512

reportaz-veria-fun-run-201519
Η Αρχιτέκτων Μηχανικός και… δρομέας Βίλµα Μαυροµατίδου

reportaz-veria-fun-run-201521

reportaz-veria-fun-run-201515
Η τολμηρή μικρή που ζήτησε να μιλήσει στη Faretra.info
reportaz-veria-fun-run-201518
Δεν μπορούσε να απουσιάζει και η “Πρωτοβουλία για το παιδί”

reportaz-veria-fun-run-201511reportaz-veria-fun-run-201514reportaz-veria-fun-run-201517

banner-article

Ροη ειδήσεων