Τοπικά

Στη Βουλή ξανά, από τον Απ. Βεσυρόπουλο, το έργο του οδικού τμήματος Πατρίδα-Νάουσα

topika-nea-vesyropoulos-gia-patrida-naousa

Με ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Οικονομίας και Υποδομών

Ανακοίνωση του πολ. Γραφείου του Βουλευτή ΝΔ Ημαθίας

Στη Βουλή ξαναφέρνει το θέμα της ολοκλήρωσης του έργου κατασκευής του οδικού τμήματος Πατρίδα-Νάουσα, ο Βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, με ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Οικονομίας και Υποδομών. Όπως είναι γνωστό, το έργο έχει σταματήσει εξαιτίας καθυστερήσεων πληρωμών σε εργαζομένους, προμηθευτές και υπεργολάβους.

Ο Βουλευτής Ημαθίας, την προηγούμενη εβδομάδα, είχε αναφερθεί εκ νέου στο θέμα κατά τη διάρκεια της συζήτησης της επίκαιρης επερώτησης που είχε καταθέσει μαζί με άλλους βουλευτές για τα μεγάλα δημόσια έργα, κάνοντας εκτενή αναφορά στην κατασκευή του έργου οδοποιίας Πατρίδα-Νάουσα και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο κ. Βεσυρόπουλος, κατέθεσε Ερώτηση, με την οποία θέτει συγκεκριμένα ερωτήματα, όπως:
– που οφείλονται οι καθυστερήσεις πληρωμών
– αν το έργο μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα στο αρχικό χρονοδιάγραμμα, που ήταν το τέλος του 2015.
– ποια είναι η πρόβλεψη και ο σχεδιασμός του Υπουργείου για την επανέναρξη των έργων στο οδικό τμήμα Πατρίδα-Νάουσα.

Σε δήλωση του ο βουλευτής επισημαίνει:

«Είναι θλιβερό, ένα σημαντικό έργο, όπως αυτό της κατασκευής του οδικού τμήματος Πατρίδα – Νάουσα, να έχει σταματήσει εξαιτίας έλλειψης χρηματοδότησης. Πέρα από το γεγονός, ότι το συγκεκριμένο έργο συνδέεται με την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη μιας ολόκληρης περιοχής, είναι εξίσου σημαντικό, ότι εργαζόμενοι, προμηθευτές και υπεργολάβοι, έχουν να πληρωθούν εδώ και τρεις μήνες. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τεθεί σε κίνδυνο η ολοκλήρωση κατασκευής του έργου».

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας