Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας: «Ο Βούλης με την πράσινη βούλα»

Politismos-voulis-dimosia-kentriki-vivliothiki-veriasΠαρουσίαση παραμυθιού στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αλεξάνδρειας και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας σας προσκαλούν τη Πέμπτη 21 Μαΐου 2015 στις 10 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης, στην παρουσίαση του παραμυθιού του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αλεξάνδρειας «Ο Βούλης με την πράσινη βούλα».

Για το παραμύθι θα μιλήσουν: οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αλεξάνδρειας.
Θα προλογίσουν: η σχολική σύμβουλος ειδικής αγωγής Κεντρικής Μακεδονίας κα. Κωνσταντίνα Πηλείδου, η υπεύθυνη των σχολικών δραστηριοτήτων της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας κα. Νόπη Σκεντερίδου και ο κ. Κωνσταντίνος Φερεντίνος Δ/ντης του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αλεξάνρειας.

Λίγα λόγια για το παραμύθι

Η συγγραφή του παραμυθιού έγινε στα πλαίσια των σχολικών δραστηριοτήτων που υλοποίησε η Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας για το σχολικό έτος 2014-2015. Συμμετείχαν οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αλεξάνδρειας με τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς.
Ένα χρυσόψαρο διαφορετικό από τα άλλα... Μία σαρδέλα με μεγάλα μάτια... Ένα χταπόδι με εφτά πόδια... Μπλέκουν σε ένα μακρινό ταξίδι στον ωκεανό. Ένα παραμύθι για την διαφορετικότητα, την αναπηρία και το δικαίωμα στο όνειρο.

Λίγα λόγια για το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αλεξάνδρειας

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Aλεξάνδρειας είναι Δημόσιο σχολείο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ανήκει στο Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων. Για πρώτη φορά λειτούργησε το 2003-04.
Το σχολείο μας παρέχει στους μαθητές/τριες γενική αλλά και πρακτική (προ) επαγγελματική εκπαίδευση η οποία καλείται να ανταποκριθεί στις μαθησιακές δυνατότητες αλλά και στα ενδιαφέροντα των μαθητών/τριών σε συνδυασμό με τις ειδικότερες εκπαιδευτικές ανάγκες τους. Μέσω της μαθητικής εμπειρίας, επιδιώκεται η ολόπλευρη ανάπτυξη και η δυναμική ένταξη στην παραγωγική διαδικασία και στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΒΕΡΟΙΑΣ, Έλλης 8, Βέροια. Τηλ.: 2331024494, http://www.libver.gr
Ε.Ε.Ε.Ε.Κ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, Ελευθερίου Βενιζέλου 7, Αλεξάνδρεια. Τηλ-Fax: 2333022787,
Email: [email protected]

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 31853 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια