Γενικά

Έκθεση έργων ζωγραφικής από τον ΣΟΦΨΥ Ημαθίας

2014-11-21-Koinonika-sofpsy-ekthesi3

Δράσεις στήριξης και προβολής του Συλλόγου & Εγκαίνια της στέγης του, το Δεκέμβριο

Κωστής Χαλάτσης

2014-11-21-Koinonika-sofpsy-ekthesiΈκθεση έργων ζωγραφικής πραγματοποιήθηκε χθες και σήμερα στο φουαγιέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Δήμου Βέροιας από μέλη του Συλλόγου Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία, ενός δραστήριου, νεοσύστατου μη κερδοσκοπικού Συλλόγου που φιλοδοξεί να στεγάσει τις τρέχουσες ανάγκες των μελών του, παθόντων και των οικείων τους και σε αυτό το πλαίσιο προβαίνει σε αντίστοιχες δράσεις στήριξης από πλευράς της τοπικής κοινωνίας.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με όσα δήλωσε στη «ΦΑΡΕΤΡΑ» ο Πρόεδρος του ΣΟΦΨΥ Γιώργος Σαλίάγκας, εντός των αρχών Δεκεμβρίου αναμένονται τα εγκαίνια ενοικιαζόμενου χώρου στέγασης του Συλλόγου, ενός χώρου που αποτελούσε μέχρι πρότινος όνειρο απραγματοποίητο. Μάλιστα θα προηγηθεί κατά το πιθανότερο και συνέντευξη Τύπου, που θα δώσει μια επιπλέον ώθηση προβολής του Συλλόγου, των αναγκών και των δράσεών του στο κοινό της Ημαθίας.

2014-11-21-Koinonika-sofpsy-ekthesi2Η εν λόγω έκθεση ζωγραφικής διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Επιστημονικής Νοσηλευτική Διημερίδας του Νοσοκομείου που λαμβάνει χώρα από χθες στο γειτονικό της Στέγης, Χώρο Τεχνών.

Δείτε επίσης και τη συνέντευξη του Προέδρου του ΣΟΦΨΥ στη «Φ»:
https://faretra.info/index.php/sunenteuxeis/1045-synenteuxis-saliagas-sofpsi

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας