Σχόλια

Τα «τέρατα» της ηθικολογίας και οι … ηθικές απαιτήσεις τους!

2014-07-01-Sxolio-Sarkozi

Ηθική και ηθικολογία καμία σχέση δεν είχαν ποτέ ως έννοιες. Ωστόσο οι κραταιοί της Δύσης που θεσμικά καταδυναστεύουν την Ελλάδα με ψυχαναγκασμούς απαιτήσεων περί αποπληρωμής του δυσβάσταχτου χρέους του λαού μας προς την Ευρώπη και τους δανειστές, διάγουν πολλές φορές, οι ίδιοι, τον προσωπικό ή και δημόσιο βίο τους ως κοινοί διεφθαρμένοι.

Καμαριέρες, ροζ ιστορίες και άλλα πάθη από Στρος Καν, μέχρι Λα Γκάρντ και υπόθεση διασπάθισης δημοσίου χρήματος του Γάλλου πρώην Υπουργού Ταπί (αλλά εμείς τελικά μείναμε… «ταπί») μέχρι και την ανάκριση του Σαρκοζί στις μέρες μας για ζητήματα διαφθοράς που αφορά αθέμιτη «άσκηση επιρροής» και παραβίαση απορρήτου, είναι μόνο κάποια από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και πόσα άλλα δεν ξέρουμε και δε θα μάθουμε ποτέ.

Ωστόσο μόνο «σατανική» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πρακτική του υποκριτή ηθικολόγου δυνάστη που χειρίζεται πολιτικά έναν ολόκληρο λαό, φορτώνοντάς τον με ενοχές και αμαρτίες άλλων. 2014-07-01-sxolio-Sarkozi2Βλέπε τράπεζες, «αγορές» και άλλους αφανείς … «μηχανισμούς στήριξης» υπερ-πλουτισμού πέντε οικογενειών του πλανήτη.

Παρόλα αυτά οι Έλληνες αν και «ταπί», παραμένουν ακόμα σχετικά ψύχραιμοι, κατά μέσο όρο!
Δεν ξέρουμε τι θα μπορούσε να γίνει αν χάσουν κάποτε την ψυχραιμία τους, συνειδητοποιώντας ότι πληρώνουν με το αίμα τους, τους ηθικολόγους νταβατζήδες και τοκογλύφους της δήθεν πολιτισμένης και ηθικής Δύσης και πόσο μακριά βρίσκεται το ενδεχόμενο της μαζικής και ανοργάνωτης, στη βάση της, έκρηξης!

 

banner-article

Ροη ειδήσεων