Οργή για την ντροπιαστική επίθεση των ΜΑΤ με χημικά και κρότου λάμψης κατά γονιών και μικρών παιδιών έξω από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση στο Μεταξουργείο
Έκρηξη οργής από τις εικόνες ντροπής που κυριαρχούν από νωρίς το πρωί στην επικαιρότητα, καθώς τα ΜΑΤ ξεπέρασαν κάθε όριο πραγματοποιώντας επίθεση με χημικά και κρότου λάμψης κατά γονιών και μικρών παιδιών έξω από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση στο Μεταξουργείο.
Το υπερπλεόνασμα αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας με τα ντοκουμέντα που το επιβεβαιώνουν δείχνει πως η κυβέρνηση επιμένει στο σκληρό κατασταλτικό της πρόσωπο, την ώρα που διαλύει τη δημόσια Παιδεία.
Οι καταγγελίες που έφτασαν στην efsyn από μάρτυρες που ήταν στο περιστατικό περιγράφουν την χαοτική κατάσταση που επικράτησε με μικρά παιδιά να κλαίνε και γονείς και εκπαιδευτικούς να ουρλιάζουν πως είναι ντροπή να πνίγει η αστυνομία με χημικά το σημείο όπου υπήρχαν ανήλικοι.

Μάλιστα, εκπρόσωποι σχολείων και σωματείων καταγγέλλουν ότι περίπου 20 μικρά παιδιά μεταφέρθηκαν σε κέντρα υγείας με κάψιμο στα μάτια και προβλήματα στην αναπνοή.
Ήδη, εξάλλου, κυκλοφορεί και ένα έγγραφο από εξέταση 7χρονου από γιατρό στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρας, ο οποίος διαπιστώνει προβλήματα στην αναπνοή από τα χημικά και παραπέμπει προκειμένου να γίνουν πλύσεις και οφθαλμολογική εξέταση.
Προς το παρόν κυβέρνηση και ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχουν πάθει «αφωνία» για τα όσα έχουν καταγραφεί και καταγγέλλονται, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. φρόντισε νωρίτερα να ρίξει λάδι στη φωτιά ισχυριζόμενη πως οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν στα ΜΑΤ επιχειρώντας να μπουν στο κτίριο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.










































