Εκκλησια Τοπικά

Η Μητρόπολη Βεροίας παρέδωσε 4.500 € για το νέο ΚΔΗΦ ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» στην Πατρίδα Ημαθίας.

Το πρωί της Πέμπτης, 26ης Σεπτεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας την πρόεδρο του Φιλανθρωπικού μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ του Νομού Ημαθίας «Τα Παιδιά της Άνοιξης» κ. Νόρα Σαρκατζή.

Ο Ποιμενάρχης μας κ. Παντελεήμων παρέδωσε στην κ. Νόρα Σαρκατζή το ποσό 4.500 € για τις τελικές εργασίες του νέου Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» που ανεγείρεται στην Πατρίδα Βεροίας και θα εγκαινιαστεί τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους ευσεβείς πιστούς της Ιεράς μας Μητροπόλεως που στήριξαν γενναιόδωρα την δισκοφορία για την συγκέντρωση του παραπάνω ποσού και ευχήθηκε ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός, πλησίον του Ναού του οποίου χτίστηκε το νέο κέντρο, να ευλογεί και να δίδει δύναμη στους γονείς και σε όσους διακονούν με τόση αγάπη τους ενήλικες με αναπηρία.

Τέλος, η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νόρα Σαρκατζή ευχαρίστησε τον Ποιμενάρχη μας κ. Παντελεήμονα για την στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως, η οποία από την αρχή προσέφερε συνολικά περίπου 10.000 € για την αποπεράτωση του έργου και ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για τις τελευταίες κατασκευαστικές εξελίξεις και την τελετή των εγκαινίων που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας