Αθλητικά Ειδήσεις με Διάρκεια Κόσμος

ΕΡΤ: Έρχονται 900 ώρες απευθείας μεταδόσεων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

 Απευθείας προγράμματος, από  ΕΡΤ1, ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3, με παράλληλη streaming μετάδοση από την ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX, καθώς και από τα δύο ψηφιακά κανάλια, ERTSPORTS 1 και ERTSPORTS 2.

Από την τελετή έναρξης και με ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα από την ΕΡΤ3, όπως και η τελετή λήξης, η ΕΡΤ θα  καλύψει όλες τις μεγάλες αθλητικές αναμετρήσεις της κορυφαίας διοργάνωσης, εντάσσοντας στο πρόγραμμά της θεματικές εκπομπές, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και αφιερώματα.

Κάμερες της ΕΡΤ θα βρίσκονται στο Champions Park, στο Τροκαντερό, όπου για πρώτη φορά στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων έχει δημιουργηθεί ένας χώρος συνάντησης των φιλάθλων με τους νικητές των μεταλλίων,  και από εκεί θα μεταδίδουν την πανηγυρική ατμόσφαιρα και ό,τι συμβαίνει στα παρασκήνια.

Επίσης, τονίζεται από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής ότι με σκοπό την πληρέστερη και εγκυρότερη πληροφόρηση, η αποστολή της ΕΡΤ απαρτίζεται από εργαζομένους όλων των ειδικοτήτων, δημοσιογράφους, σκηνοθέτες, διευθυντές παραγωγής, εικονολήπτες, ηχολήπτες, καθώς και social media editors, που θα βρίσκονται σε τέσσερις πόλεις της Γαλλίας: Στο Παρίσι και  στη Λιλ όπου διεξάγονται οι αγώνες της προκριματικής φάσης ομίλων στο μπάσκετ, στη Σατορού, όπου έχουν προγραμματιστεί τα αγωνίσματα σκοποβολής και στη Μασσαλία, στο κέντρο της ιστιοπλοΐας.

Στον ρυθμό των Ολυμπιακών Αγώνων κινείται και η ΕΡΑ ΣΠΟΡ, που ταξιδεύει στο Παρίσι, και στις άλλες πόλεις, και θα μεταδίδει καθημερινά όλα όσα συμβαίνουν, με συνεντεύξεις, αποκλειστικά θέματα και όλα τα νέα από τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών και των Ελληνίδων αθλητριών.

Παράλληλα, το ertsports.gr, με 24ωρη ροή ειδήσεων 7 ημέρες την εβδομάδα, θα παρέχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, ενώ τα social media θα εμπλουτίζουν διαρκώς το περιεχόμενό τους με όλες τις ειδήσεις, αποτυπώνοντας το στίγμα της μεγάλης αθλητικής γιορτής.

Συνεχή ενημέρωση, όλο το 24ωρο, θα παρέχουν και το ενημερωτικό κανάλι ΕΡΤ NEWS, καθώς και ο ιστότοπος ertnews.gr.

Στο κλίμα των Ολυμπιακών Αγώνων θα μεταφέρει η θεματική εκπομπή «Olympic nights» με τον Γιάννη Ράνιο, που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 26 Ιουλίου (ΕΡΤ1 00:15). Από το Σάββατο 27 Ιουλίου, η εκπομπή μεταφέρεται στην ΕΡΤ2.

Σε καθημερινή βάση έπειτα από το τέλος των αγωνισμάτων, η εκπομπή, διάρκειας 90 λεπτών, θα μεταφέρει τον παλμό και τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων. Επίσης, θα καταγράφει μέσα από ειδικά θέματα, αφιερώματα και συνεντεύξεις Ελλήνων πρωταθλητών, την προσπάθεια για την κατάκτηση ενός μεταλλίου. Στην ανασκόπηση κάθε ημέρα μαζί με τον Γιάννη Ράνιο θα συνεισφέρουν  τρεις αθλητές με πλούσιες διακρίσεις και συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες: η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Κέλλυ Αραούζου, ο πρωταθλητής της κωπηλασίας Δημήτρης Μούγιος και ο πρωταθλητής του στίβου Περικλής Ιακωβάκης.

banner-article

Ροη ειδήσεων