Βέροια

“Πρωτοβουλία για το Παιδί”: Επίσκεψη στην επαγγελματική σχολή ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ στη Βέροια

Την Τρίτη 28 Μαΐου ωφελούμενοι έφηβοι της Στέγης Ημιαυτόνομης Διαβίωσης νέων και του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας της Πρωτοβουλίας για το Παιδί, συνοδευόμενοι από το προσωπικό των δομών,  πραγματοποίησαν επίσκεψη στην επαγγελματική σχολή ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ στη Βέροια. Την ξενάγηση  έκανε ο διευθυντής κ. Στάθης ο οποίος ενημέρωσε τους ωφελούμενους για τον τρόπο λειτουργίας της σχολής και τα τμήματα που λειτουργούν αυτό το διάστημα (Κομμωτικής Τέχνης, Τεχνίτης θερμικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων, Τεχνίτης μηχανών και συστημάτων συμβατικού και ηλεκτρικού αυτοκινήτου, Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών) καθώς και για την αμειβόμενη πρακτική άσκηση και τις προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης.

Οι ωφελούμενοι περιηγήθηκαν  στη σχολή  και έδειξαν ενδιαφέρον για τους χώρους των εργαστηρίων και το αντικείμενο των συγκεκριμένων ειδικοτήτων. Ήταν ένα  απόγευμα επαγγελματικού προσανατολισμού και εμπλουτισμού του εργασιακού ορίζοντα των ωφελούμενών μας.

Η διοίκηση, το προσωπικό και οι ωφελούμενοι της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ευχαριστούν θερμά τον διευθυντή της σχολής κ. Στάθη καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό με το οποίο συνεργαζόμαστε τα τελευταία χρόνια που νέοι των δομών μας φοιτούν στην ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας