Αστυνομικό Δελτίο Ελλάδα Τοπικά

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία / Τετάρτη 10 Απριλίου

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Συγκεκριμένα, αύριο (Τετάρτη 10 Απριλίου 2024) και κατά τις ώρες από 07:00 έως 19.00 ή νωρίτερα σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Ν. Αγαθούπολης έως τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου του αυτοκινητοδρόμου, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Επίσης το ίδιο χρονικό διάστημα θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στους κλάδους εισόδου στον αυτοκινητόδρομο τόσο στον ανισόπεδο κόμβο Ν. Αγαθούπολης, όσο και στον ημι-ανισόπεδο κόμβο Αιγινίου, στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Τα οχήματα που κινούνται προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Ν. Αγαθούπολης στην παλαιά εθνική οδό Κατερίνης – Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια μέσω του ανισόπεδου κόμβου Νησελίου θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας