Συν & Πλην Σχόλια

Στρατιωτικό κούρεμα, tik-tok και σοβαρές πολιτικές… αντιπαραθέσεις!

Και εν μέσω εμπρησμών, εισαγγελικών τοποθετήσεων περί Μίχου, (που προκάλεσαν έντονες διαμαρτυρίες), εν μέσω ακρίβειας που εξακολουθεί να καλπάζει, προέκυψαν και τα φαιδρά, που μόνο μέσα στο γενικότερο κλίμα της Αποκριάς μπορούν να ενταχθούν!

Σαφώς και είναι σύνηθες παραμονή της εισαγωγής του νεοσύλλεκτου στο στρατό να τον κουρεύουν οι φίλοι, να του τραγουδούν και να τον πειράζουν.

Το να γίνεται όμως αυτό βιντεάκι και να πρωταγωνιστεί ο Στέφανος Κασσελάκης, που θα υπηρετήσει σε λίγο την… εικοσαήμερη στρατιωτική του θητεία, είναι λίγο ασυνήθιστο!

Υπό τους ήχους του τραγουδιού “Είμαι φίνο φανταράκι” ο Στέφανος κουρεύτηκε, απαθανάτισε το κούρεμα και το πρόβαλε για να το χαρούν όχι μόνο οι απανταχού διαδικτυακοί του φίλοι αλλά και οι τηλεοπτικοί.

Ευρωεκλογές έρχονται και ίσως πιστεύει ότι αυτή η επαφή με… το λαό είναι και έξυπνη και μοντέρνα! Δικαίωμά του!

Έλα, όμως, που ο Άδωνις έσπευσε να κοστολογήσει το βίντεο! “Αυτό κόστισε από 50 μέχρι 100.000 ευρώ” αναφώνησε! “Όχι, μόνο 200 ευρώ!” απάντησε ο άρτι κουρεμένος Στέφανος Κασσελάκης!

Κι αναρωτιέται κανείς πού ζούμε, σε τι κόσμο; Έχουν συνειδητοποιήσει οι περί ων ο λόγος τα προβλήματα της ελληνικής οικογένειας;  Πόσο κοντά τους ή πόσο μακριά τους είναι όλα αυτά, που ταλανίζουν τον κοσμάκη;

Λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει…

far

…………………….

………………….

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας