Αθλητικά Νάουσα

Χάντμπολ: Ήττα στις λεπτομέρειες για τον Ζαφειράκη / Ηττήθηκε για ένα γκολ στο Κιλκίς

Ηττήθηκε ο Ζαφειράκης στο Κιλκίς, με 21-20, στην αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική της Handball Premier.

Σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό λόγω τη κρισιμότητάς του, ο ΓΑΣ Κιλκίς ήταν αυτός που χαμογέλασε στο τέλος, παίρνοντας μια τεράστια νίκη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πάρα πολύ καλά για τους γηπεδούχους παίρνοντας από την αρχή το προβάδισμα της τάξεως των τεσσάρων-πέντε τερμάτων. Έπειτα απο λίγο όμως, ανεβάζοντας ρυθμό η ομάδα της Νάουσας πετυχαίνοντας σημαντικά τέρματα, έφτασε στο γκολ την απόστασή από τον αντίπαλο. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον ΓΑΣ Κιλκίς να προηγείται και με το σκορ στο 11-9.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα, ο Ζαφειράκης ήταν αυτό που ξεκίνησε δυνατά και γρήγορα κατάφερε όχι μόνο να μειώσει, αλλά και να περάσει για πρώτη φορά στη θέση του οδηγού του αγώνα. Η εναλλαγή στο σκορ ήταν συνεχόμενη, καθώς έπειτα από λίγο, οι παίκτες του Κιλκίς πέρασαν και πάλι μπροστά στο σκορ με τέσσερα συνεχόμενα τέρματα από τον Μπέρεζνι, ο οποίος πήρε από το…χέρι τους συμπαίκτες και την ομάδα.

Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ήταν ακατάλληλα για καρδιακούς, με όλα τα αποτελέσματα να είναι ανοιχτά. Ο ΓΑΣ Κιλκίς πέρασε μπροστά στο σκορ με 21-20 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μποτσκάρεφ (που ήταν αλάνθαστος από τα 7 μέτρα) και κατάφερε να πάρει τη νίκη, στις λεπτομέρειες.

Δευτερόλεπτα πριν την λήξη, ο Ζαφειράκης προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά καμία προσπάθειά του δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Τα πεντάλεπτα: 3-2, 6-2, 9-4, 9-5, 10-9, 11-9 (ημχ.) 13-13, 13-14, 16-16, 18-18, 20-20, 21-20.

ΓΑΣ Κιλκίς (Γεωργιάδης): Μποροντάι, Μέτσης, Κυπραίος, Μήγγας 2, Φαχουρίδης Σ. 1, Ελευθεριάδης 2, Ρίστιτς, Γιαννακίδης, Δημάκης 1, Βαφειάδης, Σιγγιρίδης 4, Μποτσκάρεφ 6, Μπέρεζνι 5, Εργκίν, Φαχουρίδης Α., Καρβουνίδης

Ζαφειράκης Νάουσας (Δεληγιάννης): Μπόλας 3, Τσαγκεράς, Θεοδωρόπουλος 5, Μπουμπουλέντας, Μπάρμπας, Ρότζιος,, Μπιλιούρης, Αθανασιάδης 2, Αποστολίδης 4, Πινακούδης, Σαράφης, Δεληγιάννης, Βαφείδης, Τσάτσας 1, Φερλαχίδης, Λόλας 5

banner-article

Ροη ειδήσεων