Αθλητικά Αθλητικά Νάουσα

Αθλητικός Όμιλος Νάουσας Ηλακλής: Αγώνες Τραμπολίνο – Καλαμπάκα / οι διακρίσεις

ΑΓΩΝΕΣ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Β΄ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 2-3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ συμμετείχε στον Προκριματικό Αγώνα Τραμπολίνο Συλλόγων και Ατομικού Α’-Β’-Γ’-Δ’ κατηγοριών 5ου Επιπέδου και στον Περιφερειακό Αγώνα Τραμπολίνο Επιπέδων 1-4, της Β΄ περιφέρειας (Μακεδονία – Θεσσαλία – Θράκη), που πραγματοποιήθηκε στο Βλαχάβειο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Καλαμπάκας στις 2-3 Μαρτίου 2024.

Οι αθλήτριες του συλλόγου μας που συμμετείχαν στους αγώνες συνοδεύονταν από την προπονήτριά τους κ. Ευγενία Ζάλιου και κατέκτησαν τις παρακάτω θέσεις στα αντίστοιχα αγωνίσματα.

ΔΙΠΛΟ ΜΙΝΙ ΤΡΑΜΠ – ΕΠΙΠΕΔΑ 1-4

Στο Διπλό Μίνι Τράμπ κοριτσιών οι αθλήτριές μας κατέκτησαν τις παρακάτω θέσεις :

Στο επίπεδο 1 : Ρίζου Μαρία 9η με 37,30 βαθμούς, Πενέκελη Μαρία 10η με 37,20 βαθμούς.

Στο επίπεδο 2 : Ντούλη Ελένη 2η (αργυρό μετάλλιο) με 38,50 βαθμούς, Χατζηφωτιάδου Δέσποινα 4η με 37,90 βαθμούς, Χατζηφωτιάδου Αθανασία 8η με 36,40 βαθμούς, Μίγγα Ζωή 9η με 36,10 βαθμούς.

Στο επίπεδο 3 : Νούκου Ελισσάβετ 3η (χάλκινο μετάλλιο) με 38,20 βαθμούς, Σουμελίδου Αναστασία 5η με 34,80 βαθμούς.

Στο Διπλό Μίνι Τράμπ αγοριών ο αθλητής μας Μπαντής Απόστολος 3ος (χάλκινο μετάλλιο) με 36,40 βαθμούς και ο Τζιώνας Δημήτρης 4ος με 17,40 βαθμούς.

Στον Προκριματικό αγώνα στην κατηγορία Παγκορασίδες Β΄ η αθλήτριά μας Μπογδάνου Αικατερίνη (με 36,90 βαθμούς) πήρε την πρόκριση για την τελική φάση των αγώνων. Οι αθλήτριες Νούκου Αναστασία, Μπεσλίκα Χριστίνα και Πάσχου Στεργιανή είχαν μια καλή παρουσία αλλά ήταν άτυχες στο πρώτο άλμα τους με αποτέλεσμα να μη μπορέσουν να προκριθούν στην επόμενη φάση των αγώνων.

Το Δ.Σ του «Α.Ο ΝΑΟΥΣΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ» συγχαίρει  τους προπονητές καθώς και όλους/ες τους/τις αθλτές/τριες για τις επιτυχίες τους.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας