Εκδηλώσεις Νάουσα Πολιτισμός

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης στη Νάουσα / Τετάρτη 17 Ιανουαρίου

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης μας υποδέχονται με μεγάλη χαρά την Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου στο Θέατρο «Μίκης Θεωδοράκης», στη Νάουσα, για μια μοναδική μουσική βραδιά!

 Πιστοί σε ό,τι, με ειλικρίνεια, αγαπούν να κάνουν χρόνια τώρα χωρίς κανέναν ενδοιασμό, πορεύονται ακούραστα, δημιουργικά και μας παρασύρουν μέσα από τις μουσικές τους ανησυχίες και τις ιδέες τους, σε ένα δικό τους ξεχωριστό μουσικό μονοπάτι. Συνεχίζουν να αφήνουν το δικό τους πολύτιμο χνάρι στο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι ενώ παράλληλα αβίαστα παραμένουν συνδεδεμένοι με τις ρίζες τους, με μια βαθύτερη και ιδιαίτερη ατομική και συλλογική δύναμη. Για το Γιώργο και το Νίκο Στρατάκη, η παράδοση είναι μια ενεργητική και όχι στάσιμη διαδικασία, μία εκ φύσεως δυναμική μεταβίβαση ψυχοσυναισθηματικού φορτίου από γενιά σε γενιά.

Τραγούδια αγάπης, έρωτα, αλληγορίες και ιστορίες βγαλµένες από τη ζωή µας, αφηγούνται τραγουδώντας σε κάθε συναυλία- γιορτή που οργανώνουν. Η διάθεση κορυφώνεται σε λίγα λεπτά μέσα από το χορό και την ενέργειά τους ενώ το πρόγραµµα απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που εκτιµά την καλή µουσική.

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου

Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»

Νάουσα   

Ώρα έναρξης: 21:30

Ώρα προσέλευσης: 21.00

Προπώληση εισιτηρίων: Viva.grViva Spots 

https://www.more.com/music/o-giorgos-o-nikos-stratakis-sti-naousa/

Φυσική προπώληση από τη Δευτέρα 15/01 στο βιβλιοπωλείο “Bookstagram Store” – Δημητρίου Βλάχου 19, Νάουσα

Τιμή προπώληση: 14€

Τιμή στο ταμείο: 17€

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας