Εκκλησια

Συσσίτιο – Τράπεζα Αγάπης: Τοποθετήθηκαν τρεις απινιδωτές στην Νάουσα

ΣΥΣΣΙΤΙΟ – ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ ΝΑΟΥΣΗΣ

ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑΟΥΣΗΣ

Τρεις Εξωτερικοί Ημιαυτόματοι Απινιδωτές τοποθετήθηκαν στην πόλη μας, από τους οποίους οι δύο αγοράστηκαν από το «Συσσίτιο – Τράπεζα Αγάπης Ναούσης» με δωρεές συμπολιτών μας και ένας από δωρεά του «Καφέ Αλλοτινό» της κας Δήμητρας Ταμπάκη

Τα σημεία τοποθέτησής τους είναι τα εξής:

  1. Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας και Ναούσης (Πλατεία Παναγίας)

Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ»

Ο Απινιδωτής βρίσκεται εξωτερικά του Ωδείου, αριστερά της κεντρικής πόρτας (πλαϊνή είσοδος), μέσα σε γκρι κουτί με σήμανση AED.

  1. Πρατήριο άρτου –  Σοφία Βαρδαγιαννίδου (Δ. Πεχλιβάνου 31)

Ο απινιδωτής βρίσκεται εξωτερικά του καταστήματος, αριστερά της κεντρικής εισόδου, μέσα σε γκρι κουτί με σήμανση AED.

  1. Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας (Πλατεία Τρόμπακα 1)

Ο απινιδωτής βρίσκεται στο ισόγειο, μπαίνοντας από την κεντρική είσοδο του κτιρίου αριστερά, μέσα σε γκρι κουτί με σήμανση AED.

Όποιος/α Συμπολίτης/τισσα, πιστοποιημένος/η στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής (Basic Life Support- ERC), επιθυμεί να ενταχθεί στο Δίκτυο Πρώτων Ανταποκρινόμενων σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού της Κοινότητας & Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών (FIRST RESPONDERS), παρακαλείται να επικοινωνήσει με την Υπεύθυνη Δικτύου και Τοποθέτησης- Χρήσης των Απινιδωτών, κα Έλλη Ορδουλίδου (elordou@yahoo.gr ).

Τέλος, δηλώνουμε ότι ξεκινάει η διοργάνωση νέας Πιστοποίησης στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής (Basic Life Support- ERC) από την Ανθρωπιστική Οργάνωση “Kids Save Lives” προκειμένου να συμμετάσχουν επιπλέον συμπολίτες/τισσές μας οι οποίοι ήδη εξέφρασαν επιθυμία συμμετοχής.

Για τη δήλωση συμμετοχής, επικοινωνήστε με την Εκπαιδεύτρια, Έλλη Ορδουλίδου (elordou@yahoo.gr).

Νάουσα, 26-9-2023

Ροη ειδήσεων