Βέροια

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Νέας Νικομήδειας “Η ΑΓΑΠΗ”

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του πολυχώρου Διασκέδασης Sala Ελιά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 η εκδήλωση τιμητικών διακρίσεων για τους εθελοντές αιμοδότες από τον Σύλλογο Νέας Νικομήδειας “Η ΑΓΑΠΗ “.

Ο Σύλλογος σε συνεργασία με το νοσοκομείο Βέροιας και το Υπουργείο Υγείας διασταύρωσαν τα στοιχεία τους και τίμησαν εθελοντές αιμοδότες για την κοινωνική προσφορά τους.
Με αργυρό μετάλλιο βραβεύτηκαν όσοι αιμοδότησαν 25 φορές και πάνω, με χάλκινο 10 έως 24 φορές και με έπαινο όσοι αιμοδότησαν 5 έως 9 φορές.
Το Δ. Σ. του Συλλόγου βράβευσε επίσης 3 κυρίες του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας οι οποίες θα συνταξιοδοτηθούν, ως ένδειξη καλής συνεργασίας όλα αυτά τα χρόνια. Πρόκειται για την διευθύντρια του τμήματος αιμοδοσίας Ευαγγελία Μαγουλά και τις νοσηλεύτριες Γιώτα Γεωργιάδη και Πηγή Κουζιώρτη. Τα αναμνηστικά παρέλαβε η προϊσταμένη της αιμοδοσίας Χριστίνα Κουπίδου.
Βραβεύτηκαν επίσης η Μελπω Χαλκιά η οποία χαρίζοντας μυελό των οστών έσωσε την ζωή ενός συνανθρώπου μας, η εταιρία ΑΣΠΙΣ Κ. ΔΕΔΕΣ για την χορηγία ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή για τις ανάγκες του συλλόγου και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος στην πιο συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης. Ο δικός μας Ανδρέας, που εδώ και 15 χρόνια είναι πάντα εκεί, με τεράστιο ενθουσιασμό, για να ανάψει τον βωμό της Λαμπαδηδρομίας.
Στην συνέχεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το χορευτικό τμήμα του συλλόγου Νέας Νικομήδειας ” Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ” από την Πρόεδρο του Ράνια Παπαδόπουλου και ακολούθησε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.
Το Δ.Σ. του συλλόγου θέλει από καρδιάς να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ευχαριστούμε τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Παύλο Σταματά ο οποίος εκπροσώπησε τον μητροπολίτη μας. Ευλόγησε την εκδήλωση και με την υπέροχη ομιλία του έδωσε ένα επιπλέον νόημα στην εθελοντική αιμοδοσία.
Τον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο ο οποίος ανέλαβε οικονομικά ένα μεγάλο μέρος της εκδήλωσης. Του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά του στο σύλλογο.
Ευχαριστούμε τους Βουλευτές Ημαθίας Τσαβδαριδης Λάζαρο, Μπαρτζώκα Αναστάσιο και Τόλκα Άγγελο που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Τους Αντιδημάρχους Παπαδόπουλο Βασίλειο, Τσαχουρίδη Αλέξανδρο, Ασλανίδη Λάζαρο, Γρηγοριάδη Καλλίστρατο και Τζημα Συρμούλα, που πάντα είναι παρόντες στις δράσεις του Συλλόγου. Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον Δήμαρχο Βέροιας Βοργιαζίδη Κωνσταντίνο για την αμέριστη στήριξη του στο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια. Την πλακέτα παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Τσαχουρίδης Αλέξανδρος.
Πλακέτα απονεμήθηκε και στον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Καλαϊτζίδη Κωνσταντίνο ως ελαχιστη ένδειξη αναγνώρισης της προσφορας του στο σύλλογο. Τον Αντιπεριφερειάρχη εκπροσώπησε η κα. Γκουτζιλίκα Ιωάννα, η οποία παρέλαβε την πλακέτα εκ μέρους του. Μαζί μας ήταν και ο περιφερειακός σύμβουλος Νεστορόπουλος Αποστόλης τον ευχαριστούμε θερμά.
Ιδιαίτερο ευχαριστώ στους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών. Τον Πρόεδρο της ομοσπονδίας Πρωτόπαπα Χρήστο, τον Αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας και Πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης Παπαχρόνη Ιωάννη και τον Γραμματέα της ομοσπονδίας Ζώτο Θεολόγο. Τους ευχαριστούμε που ταξίδεψαν από μακριά για να βρίσκονται μαζί μας σε αυτήν την γιορτή. Το ΔΣ του Συλλόγου τους πρόσφερε καλάθια με τοπικά προϊόντα. Ο Αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας απένειμε πλακέτα στην Πρόεδρο Ευτυχία Καδόγλου ως αναγνώριση στο έργο που επιτελεί ο σύλλογος μας.
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Νέας Νικομήδειας Ευτηριάδη Γεώργιο, ο οποίος ήταν μέσα στους βραβευθέντες.
Ευχαριστούμε τον Διοικητή του Νοσοκομείου Νάουσας Λυκοστράτη Κωνσταντίνο για την παρουσία του, καθώς και τους προεδρους των τοπικών κοινοτήτων Νησίου και Νεας Λυκογιάννης, Πατρίκα Παναγιώτη και Τσιφλίδη Αθανάσιο.
Τους εκπροσώπους όλων των συλλόγων που μας τίμησαν με την παρουσία τους. (Ψηφιδωτό Μακροχωρίου, Πόντιοι Μακροχωρίου, Βαρασός Πλατέως, Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, Σύλλογος Τρικάλων Ημαθίας, Σύλλογος Βεργίνας, Σύλλογος Διαβατού, Σταγόνα Ελπίδας Κοζάνης)
Το μεγαλύτερο και θερμότερο όμως ευχαριστώ είναι για τους αιμοδότες μας. Χωρίς την δική τους προσφορά δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα.
Με τιμή
Το Δ. Σ. του Συλλόγου
(Ευχαριστούμε την Μαρία Τριγώνη-Πληροφοριοδότης για τον φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης)
banner-article

Ροη ειδήσεων